Offerte aanvragen | Inloggen

Content: geboorte cadeaus

Geboorte cadeaus

Bij de geboorte van een kind wil je natuurlijk je felicitaties overbrengen. In geval van een zakelijke relatie is het niet altijd vanzelfsprekend dat je persoonlijk op kraamvisite gaat. Toch kun je de nieuwe wereldburger en de ouders een leuk kraamcadeau geven. Dit laat je namelijk gewoon door Topgeschenken.nl bezorgen.

De leukste kraamcadeaus bestel je eenvoudig online

Het aanbod geboorte cadeaus bij Topgeschenken.nl is uitgebreid en ook nog eens heel divers. Je kiest voor een kraamcadeau in de vorm van een muziekhanger of kleren zoals een muts, sokken en een badjas in diverse maten. Natuurlijk zijn er ook verschillende knuffelbeesten in het assortiment. Bovendien vind je er slabbetjes, rammelaars en rompertjes. Kortom, alles wat van pas komt voor een pasgeborene. Ben je op zoek naar een kraamcadeau waarmee je ook de ouders zelf in het zonnetje zet? Dat kan met een herinneringen box, een geboorteboompje of een fruitkist. Hier zit niet alleen vers fruit in, maar ook nog andere geschenken, waaronder een knuffelbeer. Al deze geboortecadeaus bestel je online en kun je laten bezorgen.

Een persoonlijk kraamcadeau

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een collega en wil je daar een persoonlijk tintje aan geven? Dat kan met een gepersonaliseerd kraamcadeau van Topgeschenken.nl. Je kunt namelijk een rompertje laten bedrukken met een tekst naar keuze. Dit kan de naam van het kind zijn, maar ook natuurlijk het bedrijfslogo of een andere passende tekst. Met het geboorte cadeau versturen is de verrassing voor de ontvanger nog groter als bij het uitpakken de tekst zichtbaar wordt. Zelfs als je het cadeau niet zelf af kunt geven, blijkt toch je betrokkenheid hieruit.

Topgeschenken.nl bezorgt in heel Nederland

Bestel je een kraamcadeau via Topgeschenken.nl, dan kies je zelf op welk adres je het geboorte cadeau afgeleverd wilt hebben. Dat kan je eigen adres zijn, zodat je het cadeau zelf mee kunt nemen als je op kraamvisite gaat. Het is ook mogelijk om het op het huisadres van de ontvanger te laten bezorgen of in het ziekenhuis. Zelfs als je bedrijf Europese relaties heeft, bijvoorbeeld in België, Frankrijk of Ierland, kan het kraamcadeau bezorgd worden. Kijk voor de voorwaarden die hieraan verbonden zijn bij de veel gestelde vragen op de website. Tijdens het bestellen zie je ook bij het invullen van de adresgegevens in welke landen Topgeschenken.nl allemaal bezorgt. Vergeet niet om online een kaartje mee te sturen zodat duidelijk is wie de afzender is.