Offerte aanvragen | Inloggen

Content seo: kerstpakketten

Ruime keuze uit kerstpakketten

Kerstpakketten zijn voor een bedrijf onmisbaar tegen het eind van het jaar. Door een origineel kerstpakket te bestellen voor je personeel, laat je jouw dankbaarheid zien. Je bent er immers blij mee dat jouw werknemers zich ieder jaar weer volledig inzetten voor jouw bedrijf, nietwaar? Ze verdienen het daarom ook om tijdens de feestdagen even onbezorgd te genieten van hun familie, lekker eten en vrije dagen. Door een kerstpakket te kopen voor je werknemers zorg je ervoor dat ze zich helemaal verwend voelen.

Kerstpakketten & meer

Bestel eenvoudig een origineel kerstpakket bij Topgeschenken.nl. Je kunt het zo groots uitpakken als je zelf wenst. Kies er bijvoorbeeld voor om een brievenbuspakket te bestellen, of ga voor een wat grootser pakket en kies het luxe kerstpakket. Wil je liever losse kerstgeschenken bestellen en deze bij je werknemers of zakenrelaties te laten bezorgen? Ook dat kan, neem bijvoorbeeld een champagne, wijn of ga je chocolade bestellen?.

Kerstpakketten bestellen met een zakelijk account

Het kopen van een kerstpakket maken we graag extra eenvoudig voor je, zodat je hier weinig werk aan hebt. Maak een zakelijk account aan op onze website en profiteer van diverse voordelen. Upload bijvoorbeeld het adressenbestand van jouw personeel in je account, en zorg er zo voor dat iedere werknemer een origineel kerstpakket thuisgestuurd krijgt. Daarnaast kun je met meerdere bestellers op één account werken en laat je de facturatie naar wens inregelen.

Vraag ons gerust om maatwerk

Wil je een groot aantal kerstpakketten bestellen via Topgeschenken.nl, zodat je elke werknemer van jouw bedrijf verrast met een origineel kerstpakket? Wil je de pakketten graag zelf samenstellen en ze naar verschillende adressen laten sturen? Of wil je de geschenken uit het pakket graag personaliseren? In al deze gevallen zijn we je graag van dienst. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Je bereikt ons via 088 - 110 80 88 of [email protected].

Kerstpakketten voor de consument

Bij Topgeschenken.nl bestel je ook als particuliere consument eenvoudig een kerstpakket. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantenservice op  telefoonnummer 088 110 80 50 of mail naar [email protected]