Geef een boompje

FelicitatieboompjeFelicitatieboompje

Felicitatieboompje

Vanaf
23,95
Een verjaardag, jubileum, huwelijk of andere feestelijke gelegenheid, met dit cadeau kan je iemand op een duurzame manier feliciteren.
Bestel
GeboorteboompjeGeboorteboompje

Geboorteboompje

Vanaf
23,95
Verwelkom het pasgeboren kindje en verras de kersverse ouders met een geboorte boompje.  De groei van het boompje symboliseert de groei van het kindje.
Bestel
Natuurlijk een boompjeNatuurlijk een boompje

Natuurlijk een boompje

Vanaf
23,95
Een mooi initiatief om de ontvanger op een originele en duurzame manier te verrassen.
Bestel
Dankjewel boompjeDankjewel boompje

Dankjewel boompje

Vanaf
23,95
Met het dankjewel boompje kan je iemand op een originele en duurzame manier bedanken.
Bestel
WensboompjeWensboompje

Wensboompje

Vanaf
23,95
Deze wensboom is een krachtige en stevige boom die met je meegroeit.
Bestel
Cadeaupakket Huisje-Boompje-Beestje

Cadeaupakket Huisje-Boompje-Beestje

52,95
Verwelkom de nieuwe bewoners van de woning met “Huisje-Boompje-Beestje cadeaupakket”. Zij krijgen een Happy New Home Boompje met verschillende cadeau items zodat ze zicht heel snel thuis zullen voelen.
Bestel
Cadeaupakket appel(boom)taart

Cadeaupakket appel(boom)taart

52,95
Dit cadeaupakket is het ideale cadeau voor bakliefhebbers. Na een goede oogst kun je een heerlijke appeltaart bakken! Naast dat het een origineel cadeau is draagt het geschenk ook bij aan een groenere leefomgeving.
Bestel
Cadeaupakket Wijnboom

Cadeaupakket Wijnboom

62,95
Geef het ultieme wijn geschenk met het wijnboom cadeaupakket. Een feestelijk pakket om iets te vieren of om iemand te bedanken.
Bestel

Geef een boompje cadeau

Voor elke gelegenheid is er een passend cadeau om aan medewerkers of collega's te schenken. Toch zoeken we elke keer weer naar een passend geschenk. De meeste geschenken kent iedereen en worden daardoor snel vergeten. Dat terwijl iedereen het waardeert wanneer ze iets bijzonders mogen ontvangen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een boom cadeau te geven. Dit geschenk is een blijvende herinnering en daarnaast ook nog eens een cadeau aan de natuur.

Boom cadeau voor elke gelegenheid

Een boom cadeau kan bij elke gelegenheid gegeven worden. Of het nu gaat om een felicitatie, nieuwe woning, geboorte of om iemand zomaar in het zonnetje te zetten. Met het geven en daardoor laten planten van een boom kunnen collega's of medewerkers altijd terugdenken aan een bijzondere herinnering. Ook is het mogelijk om een wensboompje te geven. Dit bijvoorbeeld omdat iemand in zwaardere tijden een hart onder de riem goed kan gebruiken. Er is keuze uit verschillende soorten bomen, bijvoorbeeld een hazelnootboom of olijfboom. Hierdoor is er zeker een boom die in de smaak zal vallen.

Geef een boompje cadeaupakket

Een collega of medewerker extra in het zonnetje zetten? Dat kan met een geef een boompje cadeaupakket. Voor een nieuwe woning, de echte bakliefhebber of wijnliefhebber zijn er speciale pakketten samengesteld. Hiermee voelt de ontvanger zich gelijk thuis in het nieuwe huis. De appels of druiven kunnen zorgen voor een heerlijke appeltaart of zelfgemaakte wijn. Thuis genieten is hiermee zeker een feit.

Extra opties

Er zijn nog extra opties bij het geven van een boom cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinhandschoenen of een schepje. Natuurlijk geeft een kaartje nog een extra persoonlijk tintje. Daarom is het mogelijk om een kaartje mee te sturen. Dit kan bij het boompje cadeau en bij het boompje cadeaupakket. Geef hiervoor de gewenste tekst op en wij verzorgen de rest.

Steun JustDiggIt en geef een boompje cadeau

Een boompje geven, helpt mee aan een groenere leefomgeving. Dit helpt collega's of medewerkers bij het ontspannen in de tuin. Daarnaast doneert Topgeschenken.nl voor elk boom cadeau € 0,50 aan JustDiggIt. Deze organisatie zorgt ervoor dat droge gebieden weer groen, leefbaar en vruchtbaar worden. Een boom cadeau is daarmee eigenlijk een cadeau voor iedereen!

Levering van het boom cadeau

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om de adresgegevens van de ontvanger. Hierdoor kunnen we het boompje versturen. Het laten bezorgen kan op een zelfgekozen dag. Nadat alle stappen zijn doorlopen, zal de koeriersdienst zorgen voor een goede bezorging. Daarna is het zeker dat de ontvanger aangenaam verrast zal zijn!

Lees meer