Offerte aanvragen | Inloggen

VIER TOPMERKEN ÉÉN WEBSITE    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOOR IEDER MOMENT EEN PASSEND GESCHENK

Een fles wijn met Frans zijn foto voor zijn Jubileum, een fruimand voor Susan omdat ze ziek is, een boeket voor Emma omdat ze jarig is, logotaarten voor onze relaties omdat we 10 jaar bestaan, een VVV cadeaukaart met boeket voor El omdat ze met pensioen gaat.

We kennen ze als werkgever allemaal....die momenten. Wat voor de ene gelegenheid passend is, is dat voor een andere gelegenheid weer niet. Bij Topgeschenken.nl hebben we voor ieder moment een passend geschenk. Bestel met meerdere collega's op één account in drie eenvoudige stappen jouw (logo)geschenk naar keuze en zet alles op één rekening. Wel zo handig!   

 

BEKIJK NU HOE HET WERKT 

 

EN MAAK JE ACCOUNT AAN

 

 

ONTDEK TOPGESCHENKEN.NL NU EXTRA VOORDELIG

Heb je een account aangemaakt? Dan kan je het gemak van Topgeschenken.nl nu extra voordelig ontdekken met de door jou ontvangen vouchercode. In stap drie van het bestelproces kies je voor 'voucher toevoegen'. Voer je vouchercode in en voilà... er gaat €10,- korting van je bestelling af! Let wel op, je kan de vouchercode niet in delen gebruiken en de vouchercode is niet geldig i.c.m. andere kortingen en op giftcards. De vouchercode is te besteden tot 1 januari 2021.