Offerte aanvragen | Inloggen

Vaderdag cadeaus

Vier Vaderdag met een origineel cadeau

Met Vaderdag wil je je vader eens flink in het zonnetje zetten. Maar wat geef je iemand die zegt dat hij alles al heeft? Bij Topgeschenken.nl helpen we je niet alleen aan de leukste ideeën voor originele Vaderdag cadeaus. Je kunt ze ook nog eens gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen.

Voor de actieve vaders

Heb je een vader die graag bezig is in de tuin? Je kunt je vader op een originele manier verrassen door hem een Vaderdag boompje te geven. Je hebt hierbij keuze uit een appel-, peren-, hazelnoot-, of olijfboom. Staat je vader wel in de tuin, maar dan eerder achter de barbecue? Geef hem dan een barbecueboek of BBQ pakket cadeau.

Een cadeau voor levensgenieters

Geniet je vader van een goed glas wijn of een lekker biertje? Dan heeft Topgeschenken.nl genoeg leuke cadeaus om uit te kiezen. Een mooi pakket met Belgische bieren of speciaalbiertjes met bijpassend glas van de merken Kwak en Westmalle zijn bijvoorbeeld een paar leuke cadeau ideeën voor Vaderdag. Of wat dacht je van een heerlijke fles wijn? Voor een feestelijk accent geef je daar een mooie reep chocolade bij of een chocolade hart met noten. Is jouw vader niet zo van chocolade? Geef hem dan een borrelpakket of kaaspakket cadeau. Zo kan je vader op Vaderdag de hele dag van een traktatie genieten.

Vaderdag 2022

Vaderdag wordt ieder jaar op de derde zondag van juni gevierd. In 2022 valt Vaderdag dus op zondag 19 juni. Bestel dus snel een origineel Vaderdag cadeau bij Topgeschenken.nl en laat deze bij je vader thuisbezorgen.

Eenvoudig bestellen en laten bezorgen

Ben je niet in de buurt om Vaderdag persoonlijk met je vader te vieren? Ook dat is geen probleem. Alle artikelen die je bij Topgeschenken.nl kunt vinden, worden thuisbezorgd. Je geeft bij de bestelling simpelweg het afleveradres op en de datum dat het geleverd moet worden. Dan weet je vader dat je op Vaderdag toch aan hem hebt gedacht. Natuurlijk kun je online ook een persoonlijke boodschap voor op een kaartje invullen. Zo maak je het Vaderdag cadeau nog extra bijzonder. Wil je het cadeau persoonlijk aan hem geven? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Vul gewoon je eigen adres als afleveradres in. Regel het tijdig, dan weet je zeker dat je je vader goed kunt verrassen. Als je daar dan ook nog een heliumballon bij bestelt met een vrolijke bedank tekst, dan kan zijn dag niet meer stuk!