Ons paasassortiment is niet beschikbaar. Het nieuwe assortiment zal vanaf januari 2025 verkrijgbaar zijn. Bekijk onze homepage voor ons actuele aanbod. 

Originele paascadeaus

Paasgeschenken geven is een geweldige manier om te laten zien dat je je personeel en zakelijke relaties waardeert. Of je nou op zoek bent naar iets kleins, zoals paaschocolade of paasfruit om je waardering te tonen of iets groots zoals een paasboeket om een langdurige relatie te vieren. Met de juiste paasgeschenken zal je zeker indruk maken. Met een paascadeau laat je je partners of leveranciers weten dat je hun bijdrage op prijs stelt.

Een paascadeau met een persoonlijke boodschap

De paasdagen staan voor de deur en een persoonlijk paasgeschenk versturen is een geweldige manier om je waardering voor je zakelijke relaties te tonen. Of je nu kleine of grote paascadeaus stuurt, een persoonlijke boodschap maakt je paascadeau nog specialer. Geef je personeel, klanten, partners of leveranciers een uniek paasgeschenk met een persoonlijke boodschap. Je kunt bijvoorbeeld een bedankbriefje bij je paascadeau toevoegen waarin je je waardering voor hun harde werk en loyaliteit uitdrukt. Dit maakt het versturen van een paascadeau net wat leuker!

Bestel jouw paascadeaus eenvoudig online

Gelukkig kun je bij Topgeschenken.nl eenvoudig je zakelijke paasgeschenken online bestellen. Bij ons vind je een ruim assortiment aan originele paascadeaus. Verras het personeel door een paastaart op kantoor te laten bezorgen of bestel een paasgeschenkpakket om uit te delen. Of wat dacht je van onze paas brievenbuscadeaus? Super handig, want de ontvanger hoeft hiervoor niet thuis te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen.

Paascadeaus bestellen met een zakelijk account

Voor al je relatiegeschenken, offertes, personalisaties en het aanmaken van een account helpt onze salesafdeling je graag verder. Wil je online een paascadeau bestellen voor je medewerkers of zakenrelaties? Maak dan een zakelijk account aan en vraag online een offerte aan of neem contact op met ons sales team voor vragen omtrent het (laten) bezorgen van een paascadeau. Je bereikt ons op 088 - 110 80 88 of via [email protected].

Wie verras jij met een geschenk?

Wie verras jij met een geschenk?

Via Topgeschenken.nl kan je een persoonlijke boodschap overbrengen met een geschenk die perfect bij de gelegenheid en de persoon past. Voor een verjaardag, een jubileum, bij indiensttreding of als blijk van waardering. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel fijn om te krijgen. Een attent gebaar waarmee je laat zien dat je diegene waardeert. Een goed gevoel bezorgen is immers altijd de moeite waard.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topgeschenken.nl

Elke dag zijn er bezorgers en medewerkers van Topgeschenken.nl druk in de weer om de mooiste cadeaus voor jou te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van een cadeau mensen verbindt en een blijk van waardering geeft aan degene die dat nodig hebben. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topgeschenken.nl