Blog

Leuk dat je geïnspireerd wil raken over het geven van de mooiste geschenken! Wij van Topgeschenken.nl helpen je hier graag bij. Op deze pagina vind je blogs en andere relevante nieuwsberichten over feestdagen, inhaakmomenten, praktische zaken over zakelijke (relatie)geschenken en nog veel meer.

Hoe toon je waardering op Secretaressedag?

30 maart 2023

Sinds de jaren ‘80 is er één dag in het jaar waarop extra aandacht wordt gegeven aan de secretaresses, secretarieel medewerkers en managementassistenten. Deze dag is in het leven geroepen om de secretaresses in het zonnetje te zetten met als doel om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Lees onze blog en leer hoe jij je waardering kunt uiten naar jouw secretaresse(s).

Waarderen kun je leren

 

Duurzame ideeën voor jouw bedrijf: geef een duurzaam presentje!

16 maart 2023

Duurzaamheid, verduurzamen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, je kunt er niet meer omheen. We leven in een wereld waarin verduurzaming belangrijker is dan ooit. Je kunt natuurlijk grote aanpassingen doen binnen je organisatie, maar ook kleine veranderingen zorgen voor een grote impact. Ze zeggen niet voor niets: alle kleine beetje helpen. Een duurzaam presentje is daarom een goed begin. Lees onze blog om erachter te komen wat jij kunt doen om duurzamer te zijn.

Leer over duurzaamheid

 

De top 10 populairste paasgeschenken van 2023

16 februari 2023

Pasen komt er weer aan. Op zondag 9 en maandag 10 april is het zover. Hoewel het van oorsprong een christelijk feest is, is het ook een gelegenheid voor werkgevers om hun werknemers weer even in het zonnetje te zetten met een klein en origineel paasgeschenk. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de Top 10 paasgeschenken voor je op een rij gezet. Bekijk onze blog met top 10 paasgeschenken en laat je inspireren.

Top 10 paasgeschenken

 

Liefde op de werkvloer: mag dat?

10 februari 2023

Met Valentijnsdag in het verschiet liggen liefdesrelaties op de werkvloer ook onder de loep. Mag dit? En kan ik een valentijnsgeschenk geven aan diegene op wie ik een oogje heb? Ook voor een werkgever die zijn/haar personeel in het zonnetje wil zetten is dit een uitgelezen kans om een lekker geschenk op het bureau te leggen. Lees hier onze blog over liefde op de werkvloer.

Liefde op de werkvloer