Blog

Leuk dat je geïnspireerd wil raken over het geven van de mooiste geschenken! Wij van Topgeschenken.nl helpen je hier graag bij. Op deze pagina vind je blogs en andere relevante nieuwsberichten over feestdagen, inhaakmomenten, praktische zaken over zakelijke (relatie)geschenken en nog veel meer.

Wat zijn de verschillen tussen champagne, cava en prosecco?

13 mei 2024

Ontdek de diversiteit van mousserende wijnen: Champagne, Cava en Prosecco. Champagne, geboren in de Champagnestreek, kenmerkt zich door terroir en traditionele methoden. Cava, uit Spanje's Penedès, biedt een hartige, betaalbare optie. Prosecco, uit Italië's Veneto, schittert met zijn aromatische charme en de frizzante of spumante stijlen. Druivenvariëteiten, terroir en productiemethoden vormen de smaakpaletten. Of het nu een feestelijke gelegenheid is of een alledaags genot, er is een bubbel voor elke smaak en budget.

Leer de verschillen

Een gebaar van waardering of een stap te ver?

18 januari 2024

Ontdek de impact van waardering op Valentijnsdag in de werkomgeving! Leer waarom erkenning niet alleen de sfeer verbetert, maar ook de productiviteit en betrokkenheid verhoogt. Ontdek handige tips om misverstanden te voorkomen en leer van een ondernemer die zijn klanten op unieke wijze waardeert. Lees snel verder voor een bedrijfscultuur vol positiviteit en respect.

Zakelijk Valentijnsdag vieren

21 Leuke Kerstcadeaus voor hem en haar

22 november 2023

Deze feestdagen met onze lijst van 21 betoverende kerstcadeaus voor zowel hem als haar. Van heerlijke wijnen en bierpakketten tot ontspannende ontspanningspakketten en stijlvolle schoenen, dit artikel biedt een scala aan betaalbare en inspirerende geschenken. Laat je leiden door deze suggesties en maak deze kerst extra speciaal voor je dierbaren, waarbij je gegarandeerd een glimlach op hun gezicht tovert.

21 leuke kerstcadeaus

Sinterklaas pakjesavond: 11 creatieve ideeën

9 november 2023

Maak van Pakjesavond een onvergetelijke ervaring met deze 11 creatieve ideeën, zoals het bakken van pepernoten, Sinterklaasgedichten, een pubquiz en persoonlijke surprises. Geniet samen met familie en vrienden van gezelligheid, cadeautjes en lekkernijen om de Sinterklaasviering te verrijken en speciaal te maken. Kijk snel verder en maak jouw pakjesavond onvergetelijk.

11 pakjesavond ideeën

21 Originele afscheidscadeaus voor collega's

18 oktober 2023

Afscheid nemen van een collega is geen leuke gebeurtenis, vooral als je een goede band had met je collega. Wat is er nu beter dan het uiten van waardering met een attent afscheidscadeau? Als je op zoek bent naar inspiratie voor originele afscheidscadeaus, ben je hier aan het juiste adres.

21 afscheidscadeaus

 

Topgeschenken neemt GefeliciTAART.nl over

29 augustus 2023

Per 1 juli 2023 is het in 1995 opgerichte Haarlemse bedrijf gefeliciTAART.nl overgenomen door Topgeschenken Nederland BV, eigenaar van de websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl. Met de overname van gefeliciTAART.nl breidt Topgeschenken Nederland BV haar capaciteit uit en biedt mogelijkheden tot verdere groei.

Meer over de overname

 

WKR: hoe werkt de werkkostenregeling?

13 juli 2023

De werkkostenregeling (WKR) is een regeling in Nederland die belastingheffing op vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers vereenvoudigt. Als werkgever is het belangrijk om de regels van de WKR te begrijpen, vooral bij het geven van relatiegeschenken en cadeaus aan personeel. De WKR biedt een belastingvrije ruimte die jaarlijks kan worden benut. Er zijn specifieke regels en vrijstellingen binnen de regeling. Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de updates en een goede administratie bij te houden.

Details WKR

 

Hoe toon je waardering op Secretaressedag?

30 maart 2023

Sinds de jaren ‘80 is er één dag in het jaar waarop extra aandacht wordt gegeven aan de secretaresses, secretarieel medewerkers en managementassistenten. Deze dag is in het leven geroepen om de secretaresses in het zonnetje te zetten met als doel om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Lees onze blog en leer hoe jij je waardering kunt uiten naar jouw secretaresse(s).

Waarderen kun je leren

 

Duurzame ideeën voor jouw bedrijf: geef een duurzaam presentje!

16 maart 2023

Duurzaamheid, verduurzamen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, je kunt er niet meer omheen. We leven in een wereld waarin verduurzaming belangrijker is dan ooit. Je kunt natuurlijk grote aanpassingen doen binnen je organisatie, maar ook kleine veranderingen zorgen voor een grote impact. Ze zeggen niet voor niets: alle kleine beetje helpen. Een duurzaam presentje is daarom een goed begin. Lees onze blog om erachter te komen wat jij kunt doen om duurzamer te zijn.

Leer over duurzaamheid

 

De top 10 populairste paasgeschenken van 2023

16 februari 2023

Pasen komt er weer aan. Op zondag 9 en maandag 10 april is het zover. Hoewel het van oorsprong een christelijk feest is, is het ook een gelegenheid voor werkgevers om hun werknemers weer even in het zonnetje te zetten met een klein en origineel paasgeschenk. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de Top 10 paasgeschenken voor je op een rij gezet. Bekijk onze blog met top 10 paasgeschenken en laat je inspireren.

Top 10 paasgeschenken

 

Liefde op de werkvloer: mag dat?

10 februari 2023

Met Valentijnsdag in het verschiet liggen liefdesrelaties op de werkvloer ook onder de loep. Mag dit? En kan ik een valentijnsgeschenk geven aan diegene op wie ik een oogje heb? Ook voor een werkgever die zijn/haar personeel in het zonnetje wil zetten is dit een uitgelezen kans om een lekker geschenk op het bureau te leggen. Lees hier onze blog over liefde op de werkvloer.

Liefde op de werkvloer