Over Topgeschenken.nl

Via Topgeschenken.nl kan je een persoonlijke boodschap overbrengen met een geschenk die perfect bij de gelegenheid en de persoon past. Voor een verjaardag, een jubileum, bij indiensttreding of als blijk van waardering. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel fijn om te krijgen. Een attent gebaar waarmee je laat zien dat je diegene waardeert. Een goed gevoel bezorgen is immers altijd de moeite waard.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Bij Topgeschenken.nl houden we jouw wensen en behoeften goed in het oog. Zo zorgen we voor een persoonlijk contactpersoon, een eenvoudig bestel- en facturatieproces en waar mogelijk een koppeling met ons systeem. Door ons brede assortiment aan bloemen, taart, fruit en andere geschenken bestel jij eenvoudig en snel voor ieder moment een passend geschenk.

Topgeschenken.nl

Voor ieder moment.

Bekijk onze video

Over Topgeschenken B.V.

Topgeschenken.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV waar ook de websites Topbloemen.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl onder vallen. 

Ooit begonnen wij als bloemist. Een prachtig beroep, omdat het zoveel mensen blij maakt. Blij omdat het geven van bloemen mensen verbindt en een goed gevoel bezorgt aan degene die dat nodig hebben. Een goed gevoel bezorgen is nog steeds de reden waarom wij bij Topgeschenken Nederland BV ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient. Bloemen, taart, fruit en geschenken... Wat er ook voor nodig is om iemand even aandacht te geven en te laten voelen: hey, ik denk aan je.

De mensen achter Topgeschenken.nl

Lees meer over de mensen achter Topgeschenken.nl

Vacatures

Werken bij Topgeschenken.nl? Bekijk de vacatures