Sint

Sinterklaas assortiment

Sinterklaas assortiment

0,00
Verkrijgbaar vanaf september 2023
Bestel

Helaas… Ons Sinterklaas assortiment is niet meer beschikbaar. Rond september 2023 komt het nieuwe Sinterklaas assortiment live. Bekijk onze homepage voor al onze geschenken. 

 

Ruime keuze uit chocoladeletters en andere sinterklaasgeschenken

Een sinterklaasfeest zonder speculaas of chocolade is eigenlijk niet compleet. Zelfs als je geen pakjesavond viert op vijf december, kun je toch genieten van al dat lekkers. Of misschien wil je wel iemand anders verrassen met het typische snoepgoed dat bij Sinterklaas hoort. Kies uit het ruime assortiment van Topgeschenken.nl een van de sinterklaasgeschenken om cadeau te doen of om jezelf te verwennen.

Stuur je personeel een sinterklaasgeschenk

December is de maand dat je je personeel extra in het zonnetje zet. Kijk daarom bij Topgeschenken.nl voor een sinterklaasgeschenk voor het personeel. Deze laat je bij iedereen apart thuis bezorgen. Om zeker te zijn dat het cadeau op tijd afgeleverd wordt, verras je de medewerkers thuis met een sinterklaas brievenbuscadeau. Kies bijvoorbeeld voor een chocoladeletter, een chocoladereep of divers snoepgoed. Of je geeft je kantooradres op als afleveradres. Voor de koffiepauze in de kantine zijn de petitfours en de sinterklaastaart heel geschikt. De taarten zijn mooi in het sinterklaasthema gedecoreerd. Maar je kunt ook een eigen ontwerp maken of je bedrijfslogo toevoegen.

Sinterklaasgeschenken bestellen met een zakelijk account

Als je jouw sinterklaasgeschenken met een zakelijk account bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo koop je direct op rekening, bestel je met één account en ontvang je de gehele bestelling vervolgens op een verzamelfactuur. Bovendien kun je met meerdere collega’s op hetzelfde account bestellen. Maak daarom snel een zakelijk account aan.

Verras je collega’s

Wil je je collega’s een leuk cadeautje geven rond Sinterklaas? Dan is er bij Topgeschenken.nl voldoende te vinden dat helemaal in het thema past. Je kunt bijvoorbeeld een chocoladeletter versturen. Net als een overheerlijke ronde speculaas. Hier eet de hele familie van mee onder het genot van een beker warme chocolademelk. Of kies voor de traditionele amandelstaaf. Een ander leuk idee is om een jute zak met snoepgoed bij iemand te laten bezorgen.

Bestel je Sinterklaasgeschenken eenvoudig online

Met de Sinterklaas brievenbuscadeaus zorg je altijd voor een smakelijke verrassing zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Of kies voor een ander sinterklaasgeschenk. Het luxe geschenkpakket vol kruidnoten of de speciale Fruitkrat Sint dragen zeker bij aan de feestvreugde. Kies online het sinterklaasgeschenk dat je wilt laten bezorgen. Met een kaartje voeg je een persoonlijke boodschap toe en laat je weten van wie dit lekkere sinterklaasgeschenk afkomstig is. Tot slot geef je het afleveradres op en de datum dat het cadeau bezorgd moet worden. Op deze manier bezorg je via Topgeschenken.nl de ontvanger een extra feestelijke vijf december.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je een groot aantal chocoladeletters bestellen? Of wil je meerdere sinterklaastaarten of andere sinterklaasgeschenken bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wil je meer weten over kortingsmogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar sales[email protected]. Met welke sinterklaasgeschenken ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verwennen: een chocoladeletter met logo, een van onze sinterklaastaarten of iets anders?

Lees meer