Sint

Sinterklaas assortiment

Sinterklaas assortiment

0,00
Verkrijgbaar vanaf september 2024
Bestel

Helaas, ons Sinterklaas assortiment is niet beschikbaar. Vanaf september 2024 zal ons nieuwe assortiment te bestellen zijn. 

Sinterklaas snoepgoed bestellen voor je collega's

Een sinterklaasfeest zonder sinterklaas snoep of chocolade is eigenlijk niet compleet. Vijf december is de dag, dat jij je collega’s verrassen mag. Een chocoladeletter in de schoen, een snoeppot met strooigoed om te delen of marsepein petit fours? Kies Sinterklaas snoepgoed uit het ruime assortiment van Topgeschenken.nl om cadeau te geven aan je collega’s of om jezelf te verwennen.

Chocoladeletters bestellen

Wie zoet is…
December is de maand dat je je personeel extra in het zonnetje zet. Kijk daarom bij Topgeschenken.nl voor Sinterklaas chocolade voor het personeel. Sinterklaas chocola in de vorm van een chocoladeletter is altijd een populaire keuze. Chocoladeletters bestellen in verschillende smaken en vormen is een goed idee, zodat je iemand zijn of haar favoriete chocoladesmaak geeft. Lekker smullen van melk-, karamel zeezout, of pepernoot schuimpjes chocolade: hmm! De Tony Chocolonely chocoladeletters zijn altijd populair met Sinterklaas. Wil je de Sinterklaas letters extra speciaal maken? Kies dan voor een chocoladeletter met het logo van je bedrijf.

Wil je eens wat anders dan chocoladeletters bestellen? Onze Sinterklaas bonbons zijn dan zeker een aanrader. Zo heb je verschillende smaken in een doosje, in een prachtige verpakking.

Verras je collega's met Sinterklaas chocolade

De Sinterklaas chocolade laat je bij je collega’s thuis bezorgen of je legt het bij iedereen in de ochtend op zijn of haar bureau. Wat je ook kiest: je collega’s worden in ieder geval verrast met lekker Sinterklaassnoepgoed. Als je het bij je collega’s thuis laat bezorgen, dan is een Sinterklaas brievenbuscadeau handig. Bijna al ons Sinterklaas snoepgoed past door de brievenbus. Vier je het Sinterklaasfeest op kantoor? Voor de koffiepauze zijn de petitfours, de sinterklaastaart en sinterklaas bonbons heel geschikt. De taarten zijn mooi in het sinterklaasthema gedecoreerd. Maar je kunt ook een eigen ontwerp maken of je bedrijfslogo toevoegen.

Bestel je Sinterklaassnoepgoed eenvoudig online

Met het Sinterklaassnoepgoed zorg je altijd voor een smakelijke verrassing, zonder dat de ontvanger thuis hoeft te zijn. Kies online het Sinterklaas snoepgoed dat je wilt laten bezorgen. Met een kaartje voeg je een persoonlijke boodschap toe en laat je weten van wie het lekkere Sint chocolade & snoep afkomstig is. Tot slot geef je het afleveradres op en de datum dat het sinterklaascadeau bezorgd moet worden. Op deze manier bezorg je via Topgeschenken.nl de ontvanger een extra feestelijke vijf december.

Sinterklaassnoepgoed bestellen met een zakelijk account

Als je jouw sinterklaassnoepgoed met een zakelijk account bestelt, profiteer je van vele voordelen.

  • Bestel direct op rekening
  • Bestel met één account
  • Ontvang de gehele bestelling op een verzamelfactuur
  • Bestel met meerdere collega’s op hetzelfde account.

Waar wacht je nog op? Maak snel een zakelijk account aan.

Ben je een echte amandelstaaf liefhebber? Zo'n heerlijke amandelstaaf met een roomboter gebakker korst, gevuld met zuivere amandelspijs van de lokale bakker: smullen! Deze staat niet hierboven in ons assortiment, maar is wel aan te vragen bij onze sales collega's via [email protected]. Wil je een groot aantal chocoladeletters bestellen? Of wil je meerdere sinterklaastaarten of andere sinterklaas snoepgoed bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, of stuur onze sales collega’s een mail: [email protected]. Met welk Sint snoep & chocolade ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verrassen: een chocoladeletter met logo, een van onze sinterklaastaarten of iets anders?

Lees meer