Zakelijke kerstcadeaus

Met de feestdagen in aantocht is het tijd om het afgelopen jaar onder de loep te nemen. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan de zakelijke successen die er zijn behaald. Waarbij de doelen vaak een kwestie van uitstekend teamwork zijn geweest. Maar ze kunnen ook het resultaat geweest zijn van een prettige samenwerking met andere partijen. Daarom is de maand december een goede periode om de mensen te bedanken. Vooral diegenen met wie je in het afgelopen jaar een goede zakelijke relatie hebt opgebouwd. En dat doe je eenvoudig met de zakelijke kerstgeschenken van Topgeschenken.nl.

Een kerstgeschenk met een persoonlijke boodschap

Wil je aan je medewerkers op een originele manier jouw waardering voor hun inzet laten blijken? Kies dan voor een kerstgeschenk dat je op het privéadres laat bezorgen. Zo is de verrassing extra groot. Bepaalde kerstgeschenken uit het assortiment van Topgeschenken.nl passen gewoon door de brievenbus, zoals een cadeaubon of chocolade. Een tijdige bezorging is altijd gegarandeerd. Per medewerker voeg je een kaartje aan het kerstgeschenk toe. Zo geef je er een extra persoonlijk tintje aan.

Ook als je op zoek bent naar originele kerstgeschenken voor zakelijke relaties kun je een kerstpakket laten bezorgen. Kies online uit het uitgebreide assortiment een passend geschenk en laat het op het adres naar keuze bezorgen. Dit kan zowel zakelijk als privé zijn.

Bestel jouw zakelijke kerstgeschenken eenvoudig online

Een kerstcadeau versturen, doe je natuurlijk rond de kerstdagen. Maar waar je rekening mee moet houden, is dat sommige bedrijven dan gesloten zijn. Kies in dat geval voor levering op een privéadres. Of laat het zakelijke kerstcadeau desnoods bij je thuis bezorgen. Vervolgens geef je het geschenk persoonlijk af.

Met een kerstpakket dat helemaal afgestemd is op de ontvanger, zoals een wijnpakket, een feestelijk boompje of een honinggeschenk, maak je in ieder geval een goede start voor het volgende zakelijke nieuwe jaar.
 

Wie verras jij met een geschenk?

Wie verras jij met een geschenk?

Via Topgeschenken.nl kan je een persoonlijke boodschap overbrengen met een geschenk die perfect bij de gelegenheid en de persoon past. Voor een verjaardag, een jubileum, bij indiensttreding of als blijk van waardering. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel fijn om te krijgen. Een attent gebaar waarmee je laat zien dat je diegene waardeert. Een goed gevoel bezorgen is immers altijd de moeite waard.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topgeschenken.nl

Elke dag zijn er bezorgers en medewerkers van Topgeschenken.nl druk in de weer om de mooiste cadeaus voor jou te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van een cadeau mensen verbindt en een blijk van waardering geeft aan degene die dat nodig hebben. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topgeschenken.nl