Uitstekend! 8,4

Uit 173 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Daniëlla
Kerkrade
Goed opgelost. Geen kaartje bij ballonnen. Helaas was er geen kaartje bij de ballonnen, terwijl we dit wel besteld hadden. We moesten via Facebook vernemen dat er een pakketje was ontvangen. Maar niet wisten van wie dit was. Men heeft wel nog een kaartje nagestuurd met een presentje om dit zo goed mogelijk op te lossen. 1 ster minder omdat het niet meteen goed is gegaan.
8
20 uur geleden
Astrid Roohe
Amsterdam
Zeer goed ! Het bestekde artikel was volgens POST.NL geleverd maar hoe verrassend ook het was er niet ! Na één telefoontje werden er zonder pardon twee mogelijkheden grboden om tot een oplossing te komen. Dat is zeer netjes opgelost door de mensen bij Topgeschenken.nl. Wij ontvingen geheel kosteloos een prachtig alternatief onze dank hiervoor. Omdat wij in het verleden vaker gebuik hebben gemaakt van jullie service zullen wij dat ook zeker blijven doen !
10
3 dagen geleden
José Kroezen
HOORN
Verrassend Een mooie,snelle manier om iemand iets leuks te geven
10
5 dagen geleden
Ina
Almere
Geweldige service Is de tweede keer dat ik wat uitkiesvoir mijn kinderen en ik maar hun ook zijn bijzonder blij ermee ga zo door
10
14 dagen geleden
Kmk
Apeldoorn
1e levering ging niet goed 1e levering met een ballon die lek was en daarnaast een cadeau die er niet bij zat. Direct gebeld en nieuwe levering door de klantenservice geplaatst en ontvangen!
10
17 dagen geleden
Dinian wensink
Hardenberg
Erg makkelijk Mooie site .je kan veel vinden en bestellen is goed te doen . Soms vind je niet wat je zoekt voorbeeld knuffels of andere mannen dingen dan bier enzo
8
19 dagen geleden
Esther Tiesinga
Noordhorn
Super levering Snelle levering Goed en veiling ingepakt
10
21 dagen geleden
M
Hattem
Prima Ik heb de fruitbox laten bezorgen bij degene die tijdens de vakantie op ons huis past. Ze was er erg blij mee! Inhoud kwam overeen met wat er op de foto stond.
8
22 dagen geleden
Gerrie
KESSEL LB
Precies zoals besteld ook geleverd alles netjes verpakt Precies zoals besteld afgeleverd.
10
24 dagen geleden
Andrei
Arnhem
Snelle levering Snelle levering van bestelde geschenken, dank hiervoor. Namens de-verhuurmakelaar.nl
9
25 dagen geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.

Lees meer