Uitstekend! 7,5

Uit 197 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg
Sandra
Zwolle
1e levering - /oplossing + 1e bestelling werd geleverd en ik was absoluut niet blij, ik heb gebeld met klantenservice heb uitgelegd en zij begreep het helemaal, oplossing perfect, misschien optie om in bestel programma een voorbeeld te laten zien wat je hebt besteld, dan had deze fout voorkomen kunnen worden
10
1 dag geleden
Edgar
Oss
Goed Bestelt en mooi Alle bij op dinsdag op tijd geleverd
9
3 dagen geleden
Rene van Lune
Whangarei
Meer mogelijkheden om iemand te verrassen Erg goede service ,veel keus ,
8
7 dagen geleden
Toos
Sliedrecht
Prima en snel afgehandeld, s,Avonds besteld en andere dag geleverd . prima service complimenten.
9
9 dagen geleden
Ana
Arnhem
Makkelijk en snel. Zeer eenvoudig te bestellen met snelle levering.
10
9 dagen geleden
Marianne
Sint-Michielsgestel
De ontvanger van mijn topgeschenk was er erg tevreden mee! Mooi op tijd bezorgd!
10
15 dagen geleden
Onno
Den Haag
een groot boeket rozen bestaat uit 20 stuks met groen opgemaakt Toen ik aangaf dat het op Valentijnsdag geleverde Boeket Roos gemengd groot mij een beetje tegenviel werd contact met mij opgenomen en kreeg ik een uiterst vriendelijke compensatie aangeboden. Aangenaam verrassend goede service!
8
16 dagen geleden
Sebastiaan
Zaandam
Niet helemaal zoals gepland, maar perfect opgelost! Mooie Unicorn ballon met kaartje uitgezocht en verstuurd, helaas is alleen de ballon geleverd waardoor de geadresseerde niet direct wist wie de afzender was. Goede oplossing met korting op de bestelling en kosteloos is het kaartje alsnog nagezonden.
9
16 dagen geleden
Gerrit Bikker
Bleskensgraaf
Goed Het was een goede service
10
18 dagen geleden
Miranda Knook
Voorthuizen
Makkelijke website en goed geregeld Zakelijk en prive bestellingen gedaan. Makkelijke website, blijft op de hoogte van je verzending. Ontvangende partij ook zeer tevreden met het cadeau
8
20 dagen geleden

Wij verzamelen reviews via Klantenvertellen. 

Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. 

Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Bekijk hier het reviewbeleid van Klantenvertellen.

 

Lees meer