Bloemen bestellen en bezorgen

Op Topgeschenken.nl bestel je heel eenvoudig de mooiste boeketten die je kan laten bezorgen als cadeau op elk gewenst adres in heel Nederland, maar ook in het buitenland! Of je nu iemand wilt feliciteren, bedanken, beterschap wilt wensen of gewoon zomaar. Op Topgeschenken.nl vind je voor iedere gelegenheid een geschikt boeket, bezorgd door de beste lokale bloemist. Én bestel je voor 13:00 uur? Dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd!

Maak een attent gebaar naar de ontvanger in drie eenvoudige stappen:

  • Kies een geschikt boeket en het gewenste formaat
  • Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap en vul het bezorgadres in
  • Selecteer de gewenste bezorgdatum en betaal direct of achteraf

Verse bloemen, snelle bezorging

Voor de beste kwaliteit boeketten werken wij samen met de beste lokale bloemisten. Samen met de bloemisten zorgen wij ervoor dat de boeketten enkel bestaan uit verse bloemen en daarom bieden wij ook een 7 dagen versgarantie. De boeketten kunnen desgewenst binnen 24 uur worden bezorgd van maandag tot en met zaterdag door de lokale bloemist.

Ruim assortiment geschikt voor iedere gelegenheid

Topgeschenken.nl is hét adres om mensen blij te maken met bloemen. Zelf niet in de gelegenheid om langs te gaan? Laat een mooi boeket bezorgen met een persoonlijk kaartje op elk gewenst adres in Nederland. Met een ruim assortiment aan boeketten en planten is er altijd wel een geschikt cadeau te vinden passend bij de gelegenheid. Bloemen voor Moederdag, een verjaardag, het wensen van beterschap, felicitatie met een nieuwe baan of geboorte van een kindje. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt boeket! Plaats je bestelling op maandag t/m zaterdag vóór 13:00 uur, dan kan het dezelfde dag nog worden bezorgd.

Heb je vragen over het bestellen of het versturen van bloemen? Bij Topgeschenken.nl beantwoorden wij alle vragen graag. Stel jouw vraag via de mail: [email protected] of bel ons gerust op telefoonnummer 088 110 8050.

Wie verras jij met een geschenk?

Wie verras jij met een geschenk?

Via Topgeschenken.nl kan je een persoonlijke boodschap overbrengen met een geschenk die perfect bij de gelegenheid en de persoon past. Voor een verjaardag, een jubileum, bij indiensttreding of als blijk van waardering. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel fijn om te krijgen. Een attent gebaar waarmee je laat zien dat je diegene waardeert. Een goed gevoel bezorgen is immers altijd de moeite waard.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topgeschenken.nl

Elke dag zijn er bezorgers en medewerkers van Topgeschenken.nl druk in de weer om de mooiste cadeaus voor jou te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van een cadeau mensen verbindt en een blijk van waardering geeft aan degene die dat nodig hebben. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topgeschenken.nl