Paasboeketten

Paasboeket IlyaPaasboeket Ilya

Paasboeket Ilya

Vanaf
26,95
Wens iemand een vrolijk Pasen met dit prachtige boeket. Inclusief leuke paas-bijstekers.

Opties:

 • Paasboeket Ilya klein
 • Paasboeket Ilya middel
 • Paasboeket Ilya groot
Bestel
Paasboeket Suzanne

Paasboeket Suzanne

Vanaf
26,95
Bezorg de paassfeer bij iemand thuis of op kantoor met dit vrolijke oranje boeket met paas-bijstekers.

Opties:

 • Paasboeket Suzanne klein
 • Paasboeket Suzanne middel
 • Paasboeket Suzanne groot
Bestel
Paasboeket Melody

Paasboeket Melody

Vanaf
31,95
Haal het voorjaar in huis met dit prachtige paasboeket. Perfect om je vriendin, familielid of collega een vrolijk Pasen te wensen!

Opties:

 • Paasboeket Melody klein
 • Paasboeket Melody middel
 • Paasboeket Melody groot
Bestel
Boeket Liz

Boeket Liz

Vanaf
19,95
Verras vrienden, familie of collega’s met Boeket Liz! Dit prachtige voorjaarsboeket bevat onder andere viburnum, kamille en witte gerbera’s. Een pareltje om te geven en te krijgen.

Opties:

 • Boeket Liz klein
 • Boeket Liz middel
 • Boeket Liz groot
Bestel
Boeket Ariana

Boeket Ariana

Vanaf
18,95
Wauw! Dit boeket wil je toch gewoon in huis hebben? Vol met dubbel bloemige tulpen, germini’s en kamille. Deze prachtige seizoensbloemen worden professioneel gebonden door de regionale bloemist.

Opties:

 • Boeket Ariana klein
 • Boeket Ariana middel
 • Boeket Ariana groot
Bestel
Narcissen in mand

Narcissen in mand

14,95
Met deze narcis geef jij het voorjaar in een potje cadeau! Na ontvangst kun je hem direct neerzetten en daarna genieten van de prachtige gele bloemen.
Bestel
Hyacinten in mand

Hyacinten in mand

14,95
Deze hycacint is een altijd-goed cadeau. Het is een vrolijke verschijning die je, dankzij het bijgeleverde mandje, direct neer kunt zetten.
Bestel
Blauwe druifjes in mand

Blauwe druifjes in mand

14,95
Geef ook eens een plantje cadeau! Deze blauwedruif wordt geleverd in een stijlvol mandje, waardoor je hem direct op zijn plek kunt zetten.
Bestel

Vóór 14:00 besteld is dezelfde dag in huis!

Pasen is pas compleet wanneer er een prachtig paasboeket op tafel staat. Wil je iemand met Pasen graag verrassen met paasbloemen? Of wil je jezelf verwennen met een vrolijk boeket? In beide gevallen kies je bij Topbloemen.nl een geschikt paasboeket uit dat je laat bezorgen op een adres naar keuze. De datum van bezorging bepaal je zelf wanneer je een bestelling plaatst. Ben je wat laat met bestellen? Dat is geen enkel probleem! Plaats je bestelling voor 14.00 uur en onze regionale bloemisten zorgen ervoor dat jouw paasbloemen nog op dezelfde dag worden bezorgd.

Minstens zeven dagen genieten van een paasboeket

Wanneer je bloemen bestelt voor Pasen wil je natuurlijk wel dat deze lang vers blijven. Door bij Topbloemen.nl te bestellen, weet je zeker dat jouw paasbloemen vers worden bezorgd. Op de dag van bezorging gaat één van onze regionale bloemisten namelijk voor jou aan de slag met de meest verse bloemen van de veiling. Met zorg stellen zij het door jou gekozen paasboeket samen. Door gebruik van regionale bloemisten, blijft de vervoertijd kort. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van paasbloemen die lang vers blijven. Je hebt zelfs een zeven-dagen-vers-garantie. Maar van onze klanten horen we vaak dat de bloemen tot wel twee weken kunnen staan.

In slechts drie stappen heb je jouw paasbloemen besteld

Het bestellen van paasbloemen is via onze webshop zo gedaan. Je hoeft slechts drie stappen door te lopen om een prachtig paasboeket van de regionale bloemist te laten bezorgen. Allereerst kies je de mooiste paasbloemen uit en voeg je hier eventueel een kaartje of iets anders aan toe. Vervolgens vul je het gewenste bezorgadres in en de gewenste bezorgdatum. Tot slot rond je de bestelling af door je eigen gegevens in te vullen, de gewenste betaalmethode uit te kiezen en af te rekenen. Zo eenvoudig kan het bestellen van paasbloemen zijn!

Geniet van een vrolijk paasboeket

Een mooi paasboeket is een leuke afwisseling voor de standaard paastak en kan heel wat gezelligheid brengen in een woonkamer. Wil je iemand verrassen met een vrolijk paasboeket? Of wil je jezelf verwennen door een paasboeket thuis te laten bezorgen? Kies dan uit een van onze zorgvuldig geselecteerde paasboeketten en plaats je bestelling. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via 088 110 8000.

Lees meer