Paastaarten

Petit fours Pasen 9 stuks

Petit fours Pasen 9 stuks

24,95
Verras familie, vrienden of collega’s met heerlijke paasgebakjes deze Pasen. Gevuld met luchtige cake, jam, echte slagroom en afgetopt met een laagje marsepein. Om je vingers bij af te likken!
Bestel
Slagroomtaart PasenSlagroomtaart Pasen

Slagroomtaart Pasen

Vanaf
26,95
Voeg wat zoetigheid toe aan je paasdagen met deze heerlijke slagroomtaart. Lik je vingers af bij luchtige cake, echte slagroom, amandelschaafsel en lekkere chocolade galletes. Het feest wordt compleet gemaakt met een persoonlijke tekst op een vrolijke taartopdruk.
Bestel
Marsepeintaart Vrolijk Pasen

Marsepeintaart Vrolijk Pasen

Vanaf
31,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag groene marsepein met vrolijke paasopdruk.
Bestel
Marsepein fototaart PasenMarsepein fototaart Pasen

Marsepein fototaart Pasen

Vanaf
31,95
De paashaas kan natuurlijk ook eens iets anders meenemen dan paaseitjes. Wat dacht je van een lekkere marsepeintaart? Gevuld met luchtige cake, echte slagroom en afgetopt met chocolade galletes. Voeg een vrolijke foto toe als taartopdruk en geniet!
Bestel

Paastaarten bestellen

Paastaarten zijn een onmisbaar deel van Pasen. Deze heerlijke zoete lekkernijen staan bekend om hun luchtige, zoete smaak en hun unieke vorm. Paastaarten worden vaak versierd met eitjes of andere symbolen die typisch zijn voor Pasen en laten je toe om op creatieve wijze te genieten van de feestdag. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het bestellen van de lekkerste paastaarten. Bestel vandaag nog een heerlijke paastaart.

Paastaart met eigen foto

Een van de mogelijkheden is om een taart met logo of foto te bestellen. Zo maak je jouw paastaart nog persoonlijker. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het bedrijfslogo toe te voegen aan de taart. Tijdens het bestellen kun je eenvoudig een afbeelding uploaden en toevoegen aan de taart. Weet je al voor wie je een heerlijke paastaart met eigen foto wilt kopen?

Ambachtelijke paastaarten van echte bakkerskwaliteit

Wij werken samen met aangesloten lokale bakkers die allemaal getoetst zijn op de beste kwaliteit. We willen graag benadrukken dat de herkomst van onze taarten kan variëren vanwege de locatie van onze lokale bakkers. We doen ons uiterste best om altijd hoogwaardige producten te leveren. Wanneer je een paastaart bestelt, dan wordt die op de dag van bezorging vers gemaakt met ingrediënten van bakkerskwaliteit. De bezorging wordt persoonlijk door de bakker of zijn bezorgdienst gedaan. Wil je de taart liever zelf ophalen omdat je in de omgeving bent? Dat kan ook. Het is dus mogelijk om jouw paastaart online te kopen en zelf af te halen. Bestel vandaag nog je paasgebak zodat je Pasen niet zomaar voorbij laat gaan!

Paastaarten bestellen en laten bezorgen

Een paastaart bestellen en laten bezorgen is bij ons heel eenvoudig. Onze bakkers maken de paastaarten met alle liefde vanuit hun bakkerijen. Bovendien gebruiken wij de lekkerste ingrediënten, waardoor we heerlijke smaakcombinaties garanderen. Kortom, paastaarten bestellen bij is ons is niet alleen snel maar ook nog heel lekker!

Paastaart bestellen met een zakelijk account

Wil je als zakelijke klant online een paastaart bestellen om het paasweekend goed in te luiden met je collega's? Dan kun je een zakelijk account aanmaken. Hiermee kun je een adressenbestand uploaden en eenvoudig paastaarten op verschillende adressen laten bezorgen. Zo kun je dus ook paastaarten of paas petit fours laten bezorgen op verschillende locaties binnen je bedrijf. Zo kunnen alle collega's het paasweekend goed beginnen met wat lekkers. Dat is weer eens wat anders dan een zakje paaseieren. Het voordeel van bestellen binnen een zakelijk account? Al je artikelen komen op één verzamelfactuur.

Lees meer