Offerte aanvragen | Inloggen

Brievenbus cadeautjes

Wat zijn brievenbus cadeautjes?

Brievenbus cadeautjes zijn kleine geschenken die door de brievenbus passen. Dat is handig voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag, geboorte, nieuwe woning, jubileum of gewoon zomaar. Een voordeel van brievenbus cadeautjes is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket aan te nemen. Jij bestelt online en de ontvanger heeft het brievenbus cadeau morgen in huis! Bij thuiskomst wordt de ontvanger hartelijk verrast!

Ruime keuze uit brievenbus cadeautjes

Op zoek naar originele brievenbuscadeautjes? Bij ons vind je een gevarieerd assortiment en dus heb jij een ruime keuze uit brievenbus cadeautjes. Zo zorgen we ervoor dat er altijd iets is wat bij de gelegenheid past. Denk aan een brievenbus cadeautje thee, brievenbuscadeau chocolade, brievenbus cadeau voor een verjaardag of een brievenbuscadeau voor hem.

Brievenbus cadeautjes bestellen via een zakelijk account

Wanneer je brievenbus cadeautjes wil verzenden aan bijvoorbeeld collega’s, werknemers of relaties, dan doe je dit heel gemakkelijk via een zakelijk account. Meerdere collega’s kunnen onder één account bestellen. Verzenden kan naar verschillende adressen en gaat heel eenvoudig, door het uploaden van een adressenbestand. Alle geschenken komen op één verzamelfactuur, dat is wel zo handig.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je als zakelijke klant brievenbus cadeautjes bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wil je meer weten over kortings- of personalisatiemogelijkheden? Of heb je andere vragen, neem dan contact op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Met welke brievenbusbloemen ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verrassen?