Spellen

Qwixx

Qwixx

12,95
Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt.
Bestel
Keezenspel

Keezenspel

17,95
Ontdek het oer-Hollandse en buitengewoon gezellige bordspel: Keezen! Dit spel combineert de elementen van pesten en Mens Erger Je Niet.
Bestel
Keer op keer

Keer op keer

16,99
Keer op keer is een leuk dobbel en puzzelspel voor het hele gezin. Kies steeds 2 dobbelstenen en kruis de bijbehorende vakjes op je speelveld aan.
Bestel
The Game

The Game

12,95
In dit spel is het spel zelf je tegenstander. Samen winnen is mogelijk, maar ondanks de eenvoudige regels is het zeker geen makkelijke opgave. Maak afspraken en werk samen om alle kaarten af te leggen - anders zal het spel met jullie spelen.
Bestel
Catan het Duel

Catan het Duel

27,99
Beleef de opkomst van je vorstendom en navigeer door de uitdagingen en triomfen die de ontdekkers van Catan hebben ervaren. Het basisspel "De eerste bewoners van Catan" vormt je introductie tot het spel, terwijl deze doos ook 3 themasets bevat, die elk extra kaarten bieden voor gevarieerde strategieën.
Bestel
Bananagrams

Bananagrams

19,95
Letter voor letter, een uitdaging voor de echte woordliefhebber! Met 144 plastic lettertegels creëer je samen met andere spelers je eigen 'kruiswoordraadsel'. Zodra je al je letters hebt gebruikt, neemt elke speler een nieuwe tegel uit de voorraad.
Bestel
Lego 10313 Icons Botanical Wilde bloemen

Lego 10313 Icons Botanical Wilde bloemen

59,95
Laat je geliefde de vreugde van bloemen ervaren met het LEGO Icons Boeket met wilde bloemen (10313). Dit creatieve cadeau geeft een blijvende twist aan een tijdloos gebaar - een bos bloemen dat nooit zal verwelken en geen water nodig heeft!
Bestel
Regenwormen

Regenwormen

16,95
Regenwormen is een vrolijk dobbelspel waarin spelers hongerige kippen vertolken op zoek naar sappige regenwormen. Terwijl ze dobbelen, moeten ze slim kiezen welke symbolen ze opzij leggen om regenwormen te verzamelen.
Bestel
Lego 40647 Icons Botanical Lotus bloemen

Lego 40647 Icons Botanical Lotus bloemen

14,95
Breng de pracht van de natuur in huis met de LEGO Lotusbloemen (40647) bouwset.
Bestel
Codenames

Codenames

21,95
De twee rivaliserende geheime diensten kennen de identiteit van de 25 spionnen, maar hun teamgenoten kennen alleen hun codenamen. Beide teams strijden om als eerste contact te leggen met hun spionnen.
Bestel
Wingspan

Wingspan

54,95
Wingspan is een vogelspel vol tactiek en spanning, waarin je als vogelliefhebber jouw vogels plaatst in een persoonlijk natuurgebied. Elk type vogel belandt in een specifieke natuuromgeving - bos, weide of moeras - waar ze verschillende taken uitvoeren.
Bestel
Nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe

19,95
Het Nijntje Kiekeboe-spel is ideaal voor de allerkleinsten en groeit mee met hun ontwikkeling. Het kan op 3 niveaus worden gespeeld, afhankelijk van de leeftijd en vaardigheden van het kind.
Bestel
The Mind

The Mind

12,95
The Mind is meer dan een spel; het is een experiment, een ervaring, een unieke teamuitdaging. Jullie doel is om elk level te voltooien zonder een woord te zeggen of informatie uit te wisselen.
Bestel
Carcassonne

Carcassonne

34,95
Het Franse Carcassonne staat bekend als de best bewaarde middeleeuwse vestingstad. In dit spel vertegenwoordigen spelers landheren die hun horigen inzetten om invloed te vergaren in het gebied.
Bestel
Halli Galli

Halli Galli

16,99
Halli Galli is een pijlsnel reactiespel. Sla op de bel zodra je vijf dezelfdevruchten ziet! Maar pas op, liggen er te veel of te weinig?
Bestel
Beverbende

Beverbende

12,99
Beverbende is een mega spannend tactisch geheugenspel. Het doel is om door middel van deels blindelings je kaarten te ruilen, zo min mogelijk punten te scoren.
Bestel
TAKE 5!

TAKE 5!

12,99
Speel 10 kaarten en incasseer zo min mogelijk strafpunten. Omdat iedereen dat tegelijk doet, ontstaan er verrassende situaties. Leuk voor grotere groepen.
Bestel

Verras je collega met een leuk spel!

Als werkgever vind je bij Topgeschenken.nl de perfecte spelletjes om je werknemers te belonen, motiveren en inspireren. Spelletjes spelen zorgen niet alleen voor plezier, maar ook ontspanning. Dat is goed voor:

- Een positieve werkomgeving
- Het bevorderen van teambuilding
- Welzijn op de werkvloer

Met ons uitgebreide assortiment aan spellen versterk je teambanden, stimuleer je creativiteit én verbeter je de algehele werksfeer. Of het nu gaat om interactieve groepsspellen, een constructiespel of strategisch kaartspel: met onze selectie voldoe je aan de behoeften van de werknemers en dus jouw collega’s! Bekijk ons aanbod en ontdek alle verschillende spellen.

Gezelschapsspellen, kaartspellen & meer

Als werkgever is het van belang om de betrokkenheid en het welzijn van je werknemers te koesteren. Stimuleer de samenwerking en de teamgeest binnen je bedrijf met gezelschapsspellen en kaartspellen.

Leuke gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen bieden een unieke mogelijkheid om deze doelen te verwezenlijken binnen de zakelijke omgeving. Onze online webshop heeft een breed scala aan gezelschapsspellen, zowel voor teambuildingactiviteiten als voor ontspanning na het werk. Of je nu op zoek bent naar een gezelschapsspel voor 2 personen of 8, de keuze is reuze! Van strategische gezelschapsspellen tot luchtige kaartspelletjes, er is voor elk wat wils. Speciaal ontworpen gezelschapsspellen voor volwassenen zijn ideaal om de banden tussen collega's te versterken en een positieve werksfeer te bevorderen.

Kaartspellen versterken de teamband

Kaartspelletjes zijn perfect voor teambuilding en ontspanning na het werk. Of het nu gaat om klassieke kaartspellen zoals een ouderwets potje kaarten, of meer moderne varianten zoals The Mind, Kolonisten van Catan of Beverbende, er is voor elk wat wils. Speciale kaartspellen voor volwassenen zijn ideaal om een pauze te nemen van de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd de teambanden te versterken.

Geef je werknemers een gezelschapsspel of kaartspel dat niet alleen zorgt voor vermaak, maar ook de samenwerking en communicatie binnen het team bevordert. Je creëert een productievere werkomgeving en je draagt bij aan een hechter team. Een gezelschapsspel en kaartspel kopen is een goed idee om voor plezier en ontspanning te zorgen, maar daarnaast is het ook een perfect cadeau om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubilea.

Een origineel idee: spelletjes kopen bij Topgeschenken.nl

Allereerst biedt het gemak van online winkelen een tijdbesparende oplossing, waardoor je snel en eenvoudig een scala aan spellen verkent en selecteert die perfect passen bij de behoeften en interesses van je team. Bovendien biedt online spelletjes kopen de flexibiliteit om cadeaus te personaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een gepersonaliseerde wenskaart of het selecteren van spellen die aansluiten bij specifieke teamdoelen of interesses. Beheer je budget effectief door te zoeken naar een spel in jouw prijscategorie. Je ziet meteen in één overzicht de prijzen, en dat is efficiënt. Spellen kopen bij Topgeschenken is handig om de spellen direct naar de ontvangers te laten verzenden, waardoor je tijd en moeite bespaart. Daarnaast zorg je ervoor dat je spellen tijdig en efficiënt worden bezorgd.

Wil je de teamgeest versterken? Waar wacht je nog op? Scroll door ons assortiment spellen en begin met het spel kopen voor jouw collega's en zakelijke relaties!

Lees meer