Offerte aanvragen | Inloggen

Borrelpakketten

Pathé Thuispakket

Pathé Thuispakket

16,95
Verras iemand met dit super leuke filmpakket voor een ideale filmavond thuis!
Bestel
Borrelpakket 'Wijn & lekkers'

Borrelpakket 'Wijn & lekkers'

18,95
Net een stapje meer zetten voor je medewerkers of relaties dit jaar? Dit stijlvolle borrelpakket is gevuld met heerlijke producten. Denk bijvoorbeeld aan een Franse witte wijn en lekkere truffelchips. Perfect voor de (online) kerstborrel van dit jaar!
Bestel
Thee momentje brievenbus

Thee momentje brievenbus

14,95
Geef dit thee momentje als blijk van waardering aan medewerkers of als extraatje bij een webinar.
Bestel
Koffie momentje brievenbus

Koffie momentje brievenbus

14,95
Op zoek naar een attentie voor medewerkers om te bedanken voor hun inzet? Of een extraatje voor bij een webinar of online presentatie? Dan is dit Koffie momentje pakket wat je zoekt!
Bestel
Giftbox Chocolade & Wijn

Giftbox Chocolade & Wijn

41,95
Verras jouw familie, vrienden of collega’s met deze luxe verpakte giftbox!
Bestel
Giftbox Chocolade & Schulp sap

Giftbox Chocolade & Schulp sap

36,95
Maak een groots gebaar met deze luxe chocolade giftbox! Gevuld met speciale chocoladecadeaus en heerlijk fruitsap.
Bestel
Kaaspakket Bier

Kaaspakket Bier

32,95
Pak uit met dit kaaspakket in combinatie met Sancti Adalberti Egmondse, blonde en biologisch abdijbier. Samen met olijven, nootjes en een luxe kaasplank is dit pakket een absolute aanrader!
Bestel
Kaaspakket Wijn

Kaaspakket Wijn

32,95
Pak uit met dit kaaspakket in combinatie met Aleixo Garcia rode wijn. Samen met olijven, nootjes en een luxe kaasplank is dit pakket een absolute aanrader!
Bestel
Kaaspakket 0,0%

Kaaspakket 0,0%

32,95
Vier de feestdagen met dit kaaspakket gecombineerd met lekkere appelsap. Een speciaalsap met een zoete romige smaak en een fris tintje, gemaakt van 100% appels. Dit heerlijke sapje wordt gecombineerd met de speciaal geselecteerde kaas van SayCheeseToday. Samen met de rest van het pakket, is dit complete alcoholvrije (thuis)borrel pakket een absolute aanrader!
Bestel
Kaaspakket Port

Kaaspakket Port

38,95
Pak uit met dit kaaspakket in combinatie met Dalvo Ruby Porto Port. Samen met olijven, nootjes en een luxe kaasplank is dit pakket een absolute aanrader!
Bestel
Kaaspakket Prosecco

Kaaspakket Prosecco

34,95
Vier het leven met dit kaaspakket in combinatie met bubbels! Samen met olijven, nootjes en een luxe kaasplank is dit pakket een absolute aanrader!
Bestel
Tijdelijk uitverkocht
Fruitkist met geschenken & wijn

Fruitkist met geschenken & wijn

41,95
Wil je een gezond kerstgeschenk uitdelen, maar wel een feestelijke noot toevoegen? Dan is deze fruitkist met geschenken en wijn een echte aanrader.
Informatie
Tijdelijk uitverkocht
Fruitkist met geschenken & bier

Fruitkist met geschenken & bier

38,95
Wil je een gezond kerstgeschenk uitdelen, maar wel een feestelijke noot toevoegen? Dan is deze fruitkist met geschenken en een biertje een echte aanrader.
Informatie
Tijdelijk uitverkocht
Fruitkist met geschenken & sap

Fruitkist met geschenken & sap

34,95
Ga jij voor een gezond kerstgeschenk dit jaar? Dan is deze fruitkist met geschenken inclusief lekker sapje een echte aanrader.
Informatie
Tijdelijk uitverkocht
Fruitkist met streekproducten

Fruitkist met streekproducten

42,95
Op zoek naar een uniek en gezond kerstcadeau voor je werknemers? Kijk eens naar dit mooie fruitkistje vol met smakelijk handfruit en biologische streekproducten van landgoed Olmenhorst, zoals bloesemhoning en biologische appelsap.
Informatie

Borrelpakketten

De vrijdagmiddagborrel is een goed moment om met collega's bij te praten. Maak deze bijeenkomst compleet met een aantrekkelijk borrelpakket van Topgeschenken.nl. Of verras een zakenrelatie of medewerker met een van onze heerlijke borrelpakketten. Onze pakketten omvatten niet alleen hartige hapjes en alcoholische dranken, maar ook heerlijke zoetigheid en frisse fruitsappen.

Een verwenpakket voor iedere gelegenheid

Natuurlijk is het borrelpakket niet alleen geschikt voor de vrijdagmiddag. Het is ook leuk om een borrelpakket cadeau te doen als relatiegeschenk. Hiermee zet je een zakenrelatie in het zonnetje. Of je bedankt de medewerkers van een bedrijf voor hun inzet en ondersteuning bij jouw bedrijfsactiviteiten. Er is veel variatie in de verschillende soorten pakketten. Je vindt altijd een passend pakket bij Topgeschenken.nl. Geef de bezoekers van een seminar een koffie- of theepakket in een mooie geschenkdoos. Of kies voor het borrelpakket versturen naar het huisadres van een zakenrelatie. En verras de ontvanger met een cadeaubon voor een film. Met daarbij popcorn, drank en chocolade.

Laat het borrelpakket bezorgen

Tijdens het borrelpakket bestellen bij Topgeschenken.nl kies je voor een uitgebreide giftbox met wijn of bier, chocolade of kaas. Dit zijn grotere pakketten die gevuld zijn met verschillende bijpassende lekkernijen zoals olijven, nootjes of pindarotsjes. Er zijn ook borrelpakketten in de vorm van een kist met vers fruit. Je kunt deze als relatiegeschenk laten versturen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het borrelpakket op je eigen adres te laten bezorgen. Zo kun je het pakket persoonlijk afgeven. Wil je het borrelpakket laten bezorgen en daarbij zeker zijn dat het direct bij de ontvanger afgeleverd wordt? Kies dan voor een brievenbus borrelpakket. Ook deze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Maak het borrelpakket een persoonlijk cadeau

Met de keuze die je maakt uit het assortiment van Topgeschenken.nl geef je al een persoonlijk tintje aan het relatiegeschenk. Je kiest namelijk voor een inhoud die helemaal bij de ontvanger past. Of die de filosofie van jouw bedrijf presenteert. Bijvoorbeeld in de vorm van een fruitkist met biologische producten. Wil je de boodschap die je met het borrelpakket bestellen uitdraagt nog meer onderstrepen? Kies dan voor een persoonlijk kaartje bij het relatiegeschenk. Je voegt dit kaartje tijdens het bestellen toe en je typt er een persoonlijke tekst bij. Natuurlijk geef je ook aan wie de afzender is, zodat de ontvanger direct begrijpt wie het borrelpakket cadeau gedaan heeft en om welke reden. De smakelijke en diverse borrelpakketten van Topgeschenken.nl zijn een echte aanrader als relatiegeschenk voor iedere gelegenheid.

Lees meer