Borrelpakketten

Pathé Thuispakket

Pathé Thuispakket

17,95
Verras iemand met dit super leuke filmpakket voor een ideale filmavond thuis!
Bestel
Borrelpakket Wijn & lekkers

Borrelpakket Wijn & lekkers

18,95
Net een stapje meer zetten voor je medewerkers of relaties dit jaar? Dit stijlvolle borrelpakket is gevuld met heerlijke producten. Denk bijvoorbeeld aan een Franse witte wijn en lekkere truffelchips. Perfect voor de (online) kerstborrel van dit jaar!
Bestel
Borrelpakket brievenbus large

Borrelpakket brievenbus large

17,95
Dit pakket is perfect voor de vrijdagmiddagborrel met collega's of als extraatje bij een webinar. Een kleine attentie met een groot gebaar!
Bestel
Cocktail proeverijCocktail proeverij

Cocktail proeverij

22,95
Aanbieding: van € 24,95 voor € 22,95

Thuis de lekkerste cocktails maken, wie wilt dat nou niet! Deze geschenkset met een hele cocktail proeverij geeft de perfecte kickstart voor een leuk avondje met vrienden. De giftbox bevat de cocktails Cosmopolitan, Pornstar Martini, Long Island Ice tea en Espresso Martini.
Bestel
Thee momentje brievenbus

Thee momentje brievenbus

14,95
Geef dit thee momentje als blijk van waardering aan medewerkers of als extraatje bij een webinar.
Bestel
Giftbox chocolade & wijn

Giftbox chocolade & wijn

41,95
Verras jouw familie, vrienden of collega’s met deze luxe verpakte giftbox!
Bestel
Giftbox chocolade & Schulp sap

Giftbox chocolade & Schulp sap

36,95
Maak een groots gebaar met deze luxe chocolade giftbox! Gevuld met speciale chocoladecadeaus en heerlijk fruitsap.
Bestel
Borrelbrood Foccacia

Borrelbrood Foccacia

10,95
Met deze broodmix maak je een heerlijk borrelbrood foccacia, helemaal zelf. Maar dat is niet het enige. Met de bijgeleverde groenten en rozemarijn maak je een echt kunstwerk.
Bestel
Vinaigrette Italiaanse kruidenVinaigrette Italiaanse kruiden

Vinaigrette Italiaanse kruiden

7,95
Aanbieding: van € 8,95 voor € 7,95

Een bijzonder geschenk, dat is deze fles wel te noemen. Deze fles bevat de perfecte basis voor een heerlijke vinaigrette met Italiaanse kruiden.
Bestel
GinISH & tonic pakket 0,0%

GinISH & tonic pakket 0,0%

29,95
Thuis de lekkerste alcoholvrije Gin & Tonics maken, wie wilt dat nou niet! Dit alcoholvrije geschenk geeft de perfecte kickstart voor een leuk avondje met vrienden.
Bestel
Fruitkist met geschenken & sap

Fruitkist met geschenken & sap

36,95
Ga jij voor een gezond geschenk? Dan is deze fruitkist met geschenken inclusief lekker sapje een echte aanrader.
Bestel
Brievenbus kaas

Brievenbus kaas

7,95
Verras met een origineel brievenbuscadeau, want je pas zelf niet door de brievenbus!
Bestel
Gefeliciteerd kaas

Gefeliciteerd kaas

7,95
Geef een uniek cadeau, door je brievenbus! Het geven van dit kaascadeau is een super leuke manier om iemand te feliciteren.
Bestel
Je hebt het verdiend kaas

Je hebt het verdiend kaas

Vanaf
7,95
Geef een uniek cadeau, door je brievenbus! Het geven van dit kaascadeau is een super leuke manier om te bedanken.
Bestel
Je bent een topper kaas

Je bent een topper kaas

7,95
Geef een uniek cadeau, door je brievenbus! Het geven van dit kaascadeau is een super leuke manier om iemand te feliciteren.
Bestel

Borrelpakketten

De vrijdagmiddagborrel is een goed moment om met collega's bij te praten. Maak deze bijeenkomst compleet met een aantrekkelijk borrelpakket van Topgeschenken.nl. Of verras een zakenrelatie of medewerker met een van onze heerlijke borrelpakketten. Onze pakketten omvatten niet alleen hartige hapjes en alcoholische dranken, maar ook heerlijke zoetigheid en frisse fruitsappen.

Een verwenpakket voor iedere gelegenheid

Natuurlijk is het borrelpakket niet alleen geschikt voor de vrijdagmiddag. Het is ook leuk om een borrelpakket cadeau te doen als relatiegeschenk. Hiermee zet je een zakenrelatie in het zonnetje. Of je bedankt de medewerkers van een bedrijf voor hun inzet en ondersteuning bij jouw bedrijfsactiviteiten. Er is veel variatie in de verschillende soorten pakketten. Je vindt altijd een passend pakket bij Topgeschenken.nl. Geef de bezoekers van een seminar een koffie- of theepakket in een mooie geschenkdoos. Of kies voor het borrelpakket versturen naar het huisadres van een zakenrelatie. En verras de ontvanger met een cadeaubon voor een film. Met daarbij popcorn, drank en chocolade.

Laat het borrelpakket bezorgen

Tijdens het borrelpakket bestellen bij Topgeschenken.nl kies je voor een uitgebreide giftbox met wijn of bier, chocolade of kaas. Dit zijn grotere pakketten die gevuld zijn met verschillende bijpassende lekkernijen zoals olijven, nootjes of pindarotsjes. Er zijn ook borrelpakketten in de vorm van een kist met vers fruit. Je kunt deze als relatiegeschenk laten versturen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het borrelpakket op je eigen adres te laten bezorgen. Zo kun je het pakket persoonlijk afgeven. Wil je het borrelpakket laten bezorgen en daarbij zeker zijn dat het direct bij de ontvanger afgeleverd wordt? Kies dan voor een brievenbus borrelpakket. Ook deze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Maak het borrelpakket een persoonlijk cadeau

Met de keuze die je maakt uit het assortiment van Topgeschenken.nl geef je al een persoonlijk tintje aan het relatiegeschenk. Je kiest namelijk voor een inhoud die helemaal bij de ontvanger past. Of die de filosofie van jouw bedrijf presenteert. Bijvoorbeeld in de vorm van een fruitkist met biologische producten. Wil je de boodschap die je met het borrelpakket bestellen uitdraagt nog meer onderstrepen? Kies dan voor een persoonlijk kaartje bij het relatiegeschenk. Je voegt dit kaartje tijdens het bestellen toe en je typt er een persoonlijke tekst bij. Natuurlijk geef je ook aan wie de afzender is, zodat de ontvanger direct begrijpt wie het borrelpakket cadeau gedaan heeft en om welke reden. De smakelijke en diverse borrelpakketten van Topgeschenken.nl zijn een echte aanrader als relatiegeschenk voor iedere gelegenheid.

Lees meer