Brownies

Brownie original

Brownie original

15,95
Deze zes overheerlijke brownies zijn een waar cadeau om te ontvangen.
Bestel
Brownie double chocolate

Brownie double chocolate

15,95
Dubbel chocolade = dubbel feest! Massieve stukjes van de beste Belgische Callebaut chocolade zijn verwerkt in de krokante bovenlaag. Een groot succes voor de chocoladeliefhebbers onder ons. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie met Oreo

Brownie met Oreo

15,95
Gevuld met gemalen Oreo-koekjes en afgetopt met grove brokken Oreo. Een onweerstaanbare guilty pleasure voor de echte Oreo-liefhebber! Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie karamel-zeezout

Brownie karamel-zeezout

15,95
Het onweerstaanbare duo van karamel en zeezout is van velen favoriet. Niet voor niets zijn deze zes ambachtelijke brownies een groot succes bij velen. Stevig en krokant van buiten, lekker zacht en smeuïg vanbinnen zoals ze horen te zijn. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie original & double chocolate

Brownie original & double chocolate

15,95
Twee all time favourites samen in een doosje. Deze twaalf overheerlijke brownies zijn een waar cadeau om te ontvangen. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie Oreo & double chocolate

Brownie Oreo & double chocolate

26,95
Deze ambachtelijke brownies zijn afgetopt met grove brokken Oreo en massieve stukjes Belgische Callebaut chocolade. Stevig en krokant van buiten, lekker zacht en smeuïg vanbinnen. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie karamel zeezout & double chocolate

Brownie karamel zeezout & double chocolate

26,95
Twee smaken = dubbel genieten! Deze twaalf overheerlijke brownies zijn onweerstaanbaar lekker en dus perfect om cadeau te doen, maar nog beter om te krijgen! De smeuïge brownies karamel zeezout & double chocolate worden zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie Feestje box M&M's & Oreo

Brownie Feestje box M&M's & Oreo

26,95
Deze twaalf brownies maken een feestje in een doosje. Niet alleen zien ze er feestelijk uit, maar het is ook een feestje om te eten. Ambachtelijke brownies, gemaakt door een brownie-specialist. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Brownie Holland box pindakaas & stroopwafel

Brownie Holland box pindakaas & stroopwafel

26,95
Het beste van Holland, samen in een doosje. Deze twaalf brownies hebben een Hollands tintje en maken het een leuk cadeautje voor iedereen die iets met Holland heeft. Zorgvuldig verpakt in een doosje met bakpapier. Dit houdt ze niet alleen vers, maar maakt het ook een echt feestje om uit te pakken.
Bestel
Mixed brownie box

Mixed brownie box

43,95
Vers van de gespecialiseerde bakker! Het dagelijkse leven zit vol keuzes maken. Maar niet wanneer het gaat om deze brownie box! Hier zitten namelijk alle favoriete brownies van The Brownie Box in; originals, double chocolate, oreo, walnoot, M&M en stroopwafel. Ideaal om uit te delen of gewoon een heerlijk royale traktatie voor jezelf of de ontvanger.
Bestel

Ruime keuze uit brownies per post

Wees origineel en laat brownies per post bezorgen bij collega’s of zakenrelaties. Een brownie is namelijk een heerlijk cadeau, dat je via Topgeschenken.nl eenvoudig per post kunt laten bezorgen. Of je nu gaat voor de orginals of één van de vele variaties, door het sturen van brownies per post laat je een smakelijke verrassing bezorgen. Of je nu een werknemer wil bedanken voor zijn of haar inzet, een collega wil feliciteren met het behalen van een mijlpaal óf een zakenrelatie wil bedanken voor de fijne samenwerking: door een brownie per post te laten bezorgen laat je jouw waardering duidelijk blijken!

Brownies per post & meer

Kies een brownie uit waar jouw collega of zakenrelatie echt van smult. Bij Topgeschenken.nl heb je een ruime keuze uit diverse smaken. Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan voor een brownie box met daarin verschillende smaken brownies! Desgewenst breid je jouw attentie nog uit met een van de andere relatiegeschenken van onze webshop. Zo kun je ook droogbloemen kopen of een ballon bezorgen.

Brownies per post laten bezorgen via een zakelijk account

Wanneer je brownies per post wilt laten bezorgen, kun je dit het beste doen via een zakelijk account. Het aanmaken van een zakelijk account kost slechts een minuut van je tijd en brengt je vele voordelen. Zo worden al je aankopen verzameld op één factuur en worden gegevens desgewenst opgeslagen. Dit maakt het plaatsen van een herhaalbestelling extra eenvoudig. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere collega’s toegang te verlenen tot dit account.

Vraag naar de mogelijkheden voor je zakelijke bestelling

Uit jouw waardering voor collega’s of zakenrelaties door een brownie per post te laten bezorgen via Topgeschenken.nl. Wil je graag een grote bestelling doen en ben je daarom benieuwd naar kortingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze salesafdeling door te bellen naar 088 – 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons salesteam denkt graag met je mee en vertelt met alle plezier meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Uiteraard kun je ook direct een offerte op maat aanvragen.

Lees meer