Bier

Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

9,95
Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek. Deze dorstlesser heeft een licht bittertje en een klein zoetje waardoor de smaak perfect in balans is
Bestel
Bier Speciaal(tje) bedankje

Bier Speciaal(tje) bedankje

9,95
Bedanken was nog nooit zo leuk als met dit fraaie geschenk! Een heerlijk fris donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Bier ‘Work hard Play harder’

Bier ‘Work hard Play harder’

9,95
Work hard, play harder! Dat is het motto van dit heerlijke biertje. Dit geschenk is een ideaal cadeau om vrienden, familie of collega’s mee te verrassen.
Bestel
Bier 'Hoppy Birthday'

Bier 'Hoppy Birthday'

9,95
Vier het nieuwe levensjaar met het 'Hoppy Birthday' speciaalbiertje! Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Hertog Jan biergeschenk

Hertog Jan biergeschenk

12,95
Een vijftal unieke speciaalbieren van Hertog Jan, inclusief een geschenkverpakking
Bestel
Hoegaarden biergeschenk

Hoegaarden biergeschenk

11,95
Dit fraaie biergeschenk van Hoegaarden bevat de lekkerste biertjes van dit bekende merk. De verschillende soorten bieren maken deze geschenkverpakking dan ook extra leuk voor de echte bierdrinkers. De beste natuurlijke ingrediënten geven de bieren van Hoegaarden een extra dimensie.
Bestel
Belgische bieren

Belgische bieren

14,95
Zes bijzondere Belgische bieren in één geschenkverpakking.
Bestel
World of Beers

World of Beers

16,95
Zes prachtige wereldbieren in één geschenkverpakking. De World of Beers bevat een Mexicaanse, Deense, Spaanse, Duitse, Amerikaanse en Oostenrijkse speciaalbier. Een fraaie verzameling van unieke en fenomenale smaken.
Bestel
Zomerproeverij pakket

Zomerproeverij pakket

16,95
Een zomers pakket met craft drinks en (lokale) speciaalbieren om heerlijk van te genieten in het zonnetje!
Bestel
Bierpakket De 7 Deugden

Bierpakket De 7 Deugden

19,95
Dit pakket bevat zes bieren uit de collectie van Brouwerij de 7 deugden. Deze brouwerij is een sociale onderneming waar heerlijke bieren worden gebrouwen door mensen voor op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is.
Bestel
Maallust biergeschenk

Maallust biergeschenk

20,95
Een bijzonder biergeschenk is deze selectie van bieren van bierbrouwerij Maallust.
Bestel
Pauwel Kwak biergeschenk

Pauwel Kwak biergeschenk

28,95
Deze geschenkverpakking met vier flesjes, een glas en een unieke glashouder maken dit dan ook mogelijk om deze ervaring cadeau te doen.
Bestel
Westmalle Trappist geschenk

Westmalle Trappist geschenk

21,50
De geschenkdoos van Westmalle Trappist bevat drie heerlijke flesjes Westmalle Dubbel en drie flesjes Westmalle Trippel. De van de Belgische Brouwerij der Trappisten van Westmalle afkomstige bieren worden vergezeld door een origineel Westmalle glas.
Bestel
Lowlander giftpack

Lowlander giftpack

16,95
De Lowlander giftpack bestaat uit drie bieren met elk een eigen verhaal.

Opties:

  • Lowlander giftpack
Bestel
Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige

9,95
Dit bijzondere bier wordt ook wel gerstewijn genoemd en behoort tot de populairste biergeschenken.
Bestel

Bier cadeau bestellen voor zakenrelaties of collega’s

Veel mensen geven graag een fles wijn cadeau, maar bier bestellen voor jouw zakenrelaties of collega’s is hierop een welkome afwisseling. Een bierpakket bezorgen door je zeer eenvoudig bij Ttopgeschenken.nl. Verras een zakenrelatie of collega eenvoudig met precies het soort bier dat hij of zij lekker vindt. Dit zijn eenvoudige pilseners, maar ook meer bijzondere bieren zoals verschillende trappistbieren en de lekkerste bieren uit het buitenland. Je kunt eenvoudig een bierpakket bestellen dat echt bij de ontvanger past! Er is namelijk volop keuze.

Kies een biertje of bierpakketten cadeau voor je werknemers of zakenrelaties

Ga je voor een bier cadeau met een specifieke boodschap op de fles of ga je voor meerdere flesjes in een bierpakketten cadeau? Je wilt de ontvanger natuurlijk het liefst verrassen met verschillende soorten bier, zodat je altijd een biertje hebt wat hij of zij lust. Dit kan eenvoudig dankzij de diverse bier cadeaus uit het ruime assortiment. Dit zijn bierpakketten met een selectie van verschillende bieren uit de hele wereld. Door een bierpakket met glas cadeau te geven, zet je de bierliefhebber extra in het zonnetje. Je laat zien dat je interesse hebt in hem of haar door een passend geschenk uit te zoeken. Daarnaast is een bierpakket zeker geschikt om iemand te bedanken voor zijn of haar hulp of steun. Deze bierliefhebber gaat zeker blij worden van jouw persoonlijke geschenk. Of combineer het bier met een ballon of een van onze duurzame cadeaus. Zo maak je er een extra bijzonder cadeau van.

Eenvoudig bierpakketten bezorgen via een zakelijk account

Bierpakketten bezorgen doe je eenvoudig en snel via een zakelijk account. Daarnaast profiteer je van verschillende voordelen, zoals het direct kopen op rekening. Wist je dat je de facturatie kunt koppelen aan jouw inkoopsysteem, maar dat er ook meerdere collega's via één account bestelling kunnen plaatsen? Een bierpakket bestellen was nog nooit zo makkelijk. Wil je vaker een bierpakket bestellen en deze bij bijzondere gelegenheden laten bezorgen bij jouw werknemers? Doordat de adressen automatisch worden opgeslagen is het doen van een herhaalbestelling uiterst eenvoudig. Ideaal, toch?

Heb je vragen over een biercadeau? Stel ze gerust!

Heb je vragen over het bestellen en laten bezorgen van een bierpakket met heerlijk bier? Of wil je bijvoorbeeld een groot aantal bierpakketten bestellen en laten bezorgen? Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen, daar staat het antwoord dat je zoekt vast tussen! Heb je toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 - 110 80 88. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer