Bier

Bierpakket Brouwerij 't IJ

Bierpakket Brouwerij 't IJ

24,95
Wat is een leuker cadeau dan dit mooie bierpakket met een selectie van heerlijke bieren in de Brouwerij 't IJ cadeauverpakking? 
Deze zes verschillende bieren maken de perfecte geschenkverpakking voor de echte craft bier liefhebber.
Bestel
Hertog Jan biergeschenk

Hertog Jan biergeschenk

14,95
Een vijftal unieke speciaalbieren van Hertog Jan, inclusief een geschenkverpakking
Bestel
Bierpakket Texels Rondje Skuumkoppe

Bierpakket Texels Rondje Skuumkoppe

15,95
In dit bierpakket zitten drie flesjes Texels Skuumkoppe en een origineel glas van de Texelse bierbrouwerij.
Bestel
Belgische bieren

Belgische bieren

16,50
Zes bijzondere Belgische bieren in één geschenkverpakking.
Bestel
Bierpakket De 7 Deugden

Bierpakket De 7 Deugden

20,95
Dit pakket bevat zes bieren uit de collectie van Brouwerij de 7 deugden. Deze brouwerij is een sociale onderneming waar heerlijke bieren worden gebrouwen door mensen voor op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is.
Bestel
Bierpakket Jopen bier

Bierpakket Jopen bier

19,95
Introduceer een wereld van smaak aan je vrienden en familie met dit bierpakket van Jopen. In de kleurrijke doos zitten 3 verschillende Jopen bieren en een proefglas voor een heerlijke avond bier proeven en ontdekken.
Bestel
Bierpakket BierproeverijBierpakket Bierproeverij

Bierpakket Bierproeverij

14,95
Aanbieding: van € 17,95 voor € 14,95

Een heerlijk bierproeverij pakket met (lokale) speciaalbieren van verschillende bierbrouwerijen. Zo zit er altijd wel iets tussen wat de ontvanger lekker vindt. Een échte verrassing met gegarandeerd succes. Proost!
Bestel
Bierpakket Stedentrip NL

Bierpakket Stedentrip NL

27,50
Allemaal heerlijke lokale bieren om lekker van te genieten samen met lekkere chips en nootjes. Een geweldig leuk cadeau. Goede reis!
Bestel
Bierboek met schuim

Bierboek met schuim

22,99
In Bierboek met schuimneemt bierkenner Ivo Thijssen je mee op een vrolijke ontdekkingsreis langs de vijf bierculturen van Europa, naar origine, bierbrouwerijen en proeverijen.
Bestel
Bierpakket Breugem

Bierpakket Breugem

16,95
Breugem. Bonding Beer. Hoe kun je beter 'bonden', dan door simpelweg lekker bier cadeau doen? Daar doe je toch iedereen een plezier mee?
Bestel
Bierpakket Gebrouwen door Vrouwen

Bierpakket Gebrouwen door Vrouwen

22,50
Dit is het perfecte cadeau! Een bierpakket vol met de beste bieren van Gebrouwen door Vrouwen. Wil je zeker weten dat je het leukste en origineelste cadeau geeft? Bestel dan nu deze vrolijke giftbox.
Bestel
World of BeersWorld of Beers

World of Beers

14,95
Aanbieding: van € 17,95 voor € 14,95

Zes prachtige wereldbieren in één geschenkverpakking. De World of Beers bevat een Mexicaanse, Deense, Spaanse, Duitse, Amerikaanse en Oostenrijkse speciaalbier. Een fraaie verzameling van unieke en fenomenale smaken.
Bestel
Bierpakket met bordspel

Bierpakket met bordspel

14,95
Een bierpakket met 4 mooie bieren om van jouw huis een proeflokaal te maken voor een avondje speciaalbier met vrienden.
Bestel
Bierpakket Belgische brouwkunst

Bierpakket Belgische brouwkunst

19,95
Zeg je België, dan zeg je bier! Een origineel bierpakket met de mooiste Belgische Brouwkunsten. Proost en geniet!
Bestel
Bier Speciaal(tje) bedankje

Bier Speciaal(tje) bedankje

10,95
Bedanken was nog nooit zo leuk als met dit fraaie geschenk! Een heerlijk fris donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Bierpakket La Trappe

Bierpakket La Trappe

15,95
Met dit bierpakket van La Trappe kun je laagdrempelig de heerlijke bieren van La Trappe uitproberen. Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of voor jezelf. De biertjes hebben alle vier een inhoud van 33 cl.
Bestel
Bier 'Hoppy Birthday'

Bier 'Hoppy Birthday'

10,95
Vier het nieuwe levensjaar met het 'Hoppy Birthday' speciaalbiertje! Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

10,95
Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek. Deze dorstlesser heeft een licht bittertje en een klein zoetje waardoor de smaak perfect in balans is
Bestel
Maallust biergeschenk

Maallust biergeschenk

20,95
Een bijzonder biergeschenk is deze selectie van bieren van bierbrouwerij Maallust.
Bestel
Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige

10,95
Dit bijzondere bier wordt ook wel gerstewijn genoemd en behoort tot de populairste biergeschenken.
Bestel
Westmalle Trappist geschenk

Westmalle Trappist geschenk

22,50
De geschenkdoos van Westmalle Trappist bevat drie heerlijke flesjes Westmalle Dubbel en drie flesjes Westmalle Trippel. De van de Belgische Brouwerij der Trappisten van Westmalle afkomstige bieren worden vergezeld door een origineel Westmalle glas.
Bestel
Lowlander giftpackLowlander giftpack

Lowlander giftpack

14,95
Aanbieding: van € 16,95 voor € 14,95

De Lowlander giftpack bestaat uit drie bieren met elk een eigen verhaal.
Bestel

Bier als cadeau laten bezorgen

Voor de echte bierliefhebbers hebben we bij Topgeschenken.nl een breed assortiment bier cadeaus. Verras een zakenrelatie of collega eenvoudig met precies het soort bier dat hij of zij lekker vindt. Dit zijn eenvoudige pilseners, maar ook meer bijzondere speciaalbieren zoals verschillende trappistbieren en de lekkerste bieren uit het buitenland. 

Wil je iemand echt verrassen? Laat jouw bier cadeau dan bezorgen met een grappige helium ballon of een van onze heerlijke borrelpakketten. Zo maak je er een extra bijzonder cadeau van. 

Welke bieren zitten er in de bierpakketten?

Bij Topgeschenken.nl vind je bierpakketten van verschillende merken zoals Hertog Jan, Westmalle, Lowlander en Brouwerij ‘t IJ. Onze bierpakketten bestaan onder andere uit IPA’s, blond bieren, witbieren, dubbel bieren, tripelbieren en quadrupel bieren. 

Ben je op zoek naar een pakket met variatie? Kies dan voor een heerlijk bierproeverij pakket met (lokale) specialbieren van verschillende bierbrouwerijen. Op de productpagina van ieder bierpakket vind je welke bieren deze bevat. 

Kies voor een losse fles als biercadeau

Liever een enkele bierfles als cadeau versturen? Ook dan hebben we bij Topgeschenken.nl bier cadeaus voor verschillende gelegenheden. Verras iemand met een bierfles van 75 cl voor zijn verjaardag of om diegene te bedanken! 

Naast onze bier cadeaus kun je bij Topgeschenken.nl ook terecht voor champagnecadeaus of wijngeschenken, ook met eigen etiket. 

Eenvoudig bierpakketten bezorgen via een zakelijk account

Wil je meerdere bierpakketten in één keer als zakelijke cadeaus verzenden naar medewerkers of zakenrelaties? Kies dan voor een zakelijk account van Topgeschenken.nl. Hiermee plaats je eenvoudig en snel bulkbestellingen. Ook kun je de facturatie koppelen aan jouw inkoopsysteem. Bovendien kunnen meerdere collega’s via één account bestellen. 

Wil je vaker een bierpakket bestellen en deze bij bijzondere gelegenheden laten bezorgen bij jouw werknemers? Doordat de adressen automatisch worden opgeslagen is het doen van een herhaalbestelling met een zakelijk account uiterst eenvoudig.

 

Lees meer