Offerte aanvragen | Inloggen

Bier

Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

Bier 'Proost, speciaal(tje) op jou!'

9,95
Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek. Deze dorstlesser heeft een licht bittertje en een klein zoetje waardoor de smaak perfect in balans is
Bestel
Bier 'Speciaal(tje) bedankje'

Bier 'Speciaal(tje) bedankje'

9,95
Bedanken was nog nooit zo leuk als met dit fraaie geschenk! Een heerlijk fris donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Bier ‘Work hard Play harder’

Bier ‘Work hard Play harder’

9,95
Work hard, play harder! Dat is het motto van dit heerlijke biertje. Dit geschenk is een ideaal cadeau om vrienden, familie of collega’s mee te verrassen.
Bestel
Bier 'Hoppy Birthday'

Bier 'Hoppy Birthday'

9,95
Vier het nieuwe levensjaar met het 'Hoppy Birthday' speciaalbiertje! Een heerlijk donkerblond biertje gebrouwen met Franse hopsoorten uit de Elzas streek.
Bestel
Hertog Jan biergeschenk

Hertog Jan biergeschenk

11,95
Een vijftal unieke speciaalbieren van Hertog Jan, inclusief een geschenkverpakking
Bestel
Hoegaarden biergeschenk

Hoegaarden biergeschenk

11,95
Dit fraaie biergeschenk van Hoegaarden bevat de lekkerste biertjes van dit bekende merk. De verschillende soorten bieren maken deze geschenkverpakking dan ook extra leuk voor de echte bierdrinkers. De beste natuurlijke ingrediënten geven de bieren van Hoegaarden een extra dimensie.
Bestel
Belgische bieren

Belgische bieren

14,95
Zes bijzondere Belgische bieren in één geschenkverpakking.
Bestel
World of Beers

World of Beers

16,95
Zes prachtige wereldbieren in één geschenkverpakking. De World of Beers bevat een Mexicaanse, Deense, Spaanse, Duitse, Amerikaanse en Oostenrijkse speciaalbier. Een fraaie verzameling van unieke en fenomenale smaken.
Bestel
Bierpakket De 7 Deugden

Bierpakket De 7 Deugden

19,95
Dit pakket bevat zes bieren uit de collectie van Brouwerij de 7 deugden. Deze brouwerij is een sociale onderneming waar heerlijke bieren worden gebrouwen door mensen voor op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is.
Bestel
Maallust biergeschenk

Maallust biergeschenk

19,95
Een bijzonder biergeschenk is deze selectie van bieren van bierbrouwerij Maallust.
Bestel
Pauwel Kwak biergeschenk

Pauwel Kwak biergeschenk

27,95
Deze geschenkverpakking met vier flesjes, een glas en een unieke glashouder maken dit dan ook mogelijk om deze ervaring cadeau te doen.
Bestel
Westmalle Trappist geschenk

Westmalle Trappist geschenk

21,50
De geschenkdoos van Westmalle Trappist bevat drie heerlijke flesjes Westmalle Dubbel en drie flesjes Westmalle Trippel. De van de Belgische Brouwerij der Trappisten van Westmalle afkomstige bieren worden vergezeld door een origineel Westmalle glas.
Bestel
Lowlander giftpack

Lowlander giftpack

16,95
De Lowlander giftpack bestaat uit drie bieren met elk een eigen verhaal.

Opties:

Bestel
Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige

9,95
Dit bijzondere bier wordt ook wel gerstewijn genoemd en behoort tot de populairste biergeschenken.
Bestel
Fruitkist met geschenken & bier

Fruitkist met geschenken & bier

40,95
Wil je een gezond kerstgeschenk uitdelen, maar wel een feestelijke noot toevoegen? Dan is deze fruitkist met geschenken en een biertje een echte aanrader.
Bestel

Bier bestellen voor zakenrelaties of collega’s

Veel mensen geven graag een fles wijn cadeau, maar bier bestellen voor jouw zakenrelaties of collega’s is hierop een welkome afwisseling. Bij Topgeschenken.nl is bier bestellen en laten bezorgen zeer eenvoudig. Verras een zakenrelatie of collega eenvoudig met precies het soort bier dat hij of zij lekker vindt. Dit zijn eenvoudige pilseners, maar ook meer bijzondere bieren zoals verschillende trappistbieren en de lekkerste bieren uit het buitenland. Je kunt eenvoudig een bierpakket bestellen dat echt bij de ontvanger past! Er is namelijk volop keuze.

Welk bier ga jij bestellen voor je werknemers of zakenrelaties?

Je wilt de ontvanger natuurlijk het liefst verrassen met verschillende soorten bier. Dit kan eenvoudig dankzij de diverse leuke geschenksets uit het ruime assortiment. Dit zijn handige geschenkdozen met een selectie van verschillende bieren uit de hele wereld. Kies ervoor om het bierpakket op een luxe manier te laten verpakken, zodat jouw werknemer of zakenrelatie een prachtig cadeau ontvangt. Desgewenst laat je er ook een heerlijk stuk kaas of smaakvolle chocolade bij bezorgen. Of combineer het bier met een ballon of een van onze duurzame cadeaus. Zo maak je er een extra bijzonder cadeau van.

Eenvoudig bier bestellen via een zakelijk account

Wanneer je een zakelijk account aanmaakt en hiermee bier laat bezorgen, profiteer je van diverse voordelen. Zo kun je direct op rekening kopen en kun je de facturatie laten koppelen aan jouw inkoopsystemen. Daarnaast kunnen er meerdere bestellers (collega’s) via één account bestellen. Wil je vaker een bierpakket bestellen en deze bij bijzondere gelegenheden laten bezorgen bij jouw werknemers? Doordat de adressen automatisch worden opgeslagen is het doen van een herhaalbestelling uiterst eenvoudig. Ideaal, toch?

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen over het bestellen en laten bezorgen van een bierpakket met heerlijk bier? Of wil je bijvoorbeeld een groot aantal bierpakketten bestellen en laten bezorgen? Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen, daar staat het antwoord dat je zoekt vast tussen! Heb je toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 - 110 80 88. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer