Kersttaarten

Kersttaart kerstbalKersttaart kerstbal

Kersttaart kerstbal

Vanaf
26,95
All I want for Christmas is you! Laat jouw geliefde, familie of collega's weten hoe erg je ze waardeert met deze heerlijke kersttaart.
Bestel
Kersttaart Fijne kerst

Kersttaart Fijne kerst

Vanaf
26,95
Merry Christmas! Deel het kerstgevoel met deze heerlijke slagroomtaart met vrolijke kerstopdruk.
Bestel
Kersttaart Fijne Feestdagen

Kersttaart Fijne Feestdagen

Vanaf
26,95
Wens jouw familie, vrienden of collega's fijne feestdagen met deze heerlijke slagroomtaart! Perfect voor de tijd van het jaar!
Bestel
Kersttaart kerstkransKersttaart kerstkrans

Kersttaart kerstkrans

Vanaf
26,95
De gezelligste tijd van het jaar komt eraan! Verras familie, vrienden of collega's met een heerlijke slagroomtaart om de feestdagen te vieren.
Bestel
Kersttaart versieringKersttaart versiering

Kersttaart versiering

Vanaf
31,95
Kies deze feestdagen voor een heerlijke marsepein taart met opdruk! Deze vrolijke print brengt je helemaal in de kerstsferen en is op te leuken met een eigen tekst, foto of emoji.
Bestel
Kersttaart kerstboomKersttaart kerstboom

Kersttaart kerstboom

Vanaf
31,95
Kom lekker in de kerststemming met deze vrolijke kersttaart! Ambachtelijk bereid met een dikke laag marsepein en afgetopt met toefjes crème en luxe chocolaatjes.
Bestel
Petit fours Merry X-mas 9 stuks

Petit fours Merry X-mas 9 stuks

Vanaf
2,75
Heerlijke feestelijke petit fours! Verkrijgbaar per 9 stuks.
Bestel

Kersttaarten

Met kerst zijn we graag met familie en vrienden bij elkaar. Gezellig met elkaar aan tafel genieten van een kerstdiner of samen op de bank kijken naar een sfeervolle kerstfilm. Een heerlijk stukje kersttaart mag daarbij niet ontbreken. Of wil je samen met je collega's alvast in de kerststemming komen in de week voor kerst? Een kersttaart bestellen is dan de perfecte manier om in de stemming te komen. Bij ons vind je diverse soorten kersttaarten die natuurlijk met kerstdecoratie zijn versierd. De taarten zijn dan ook vol liefde en passie gemaakt door de lokale bakker voor je collega's, klanten en zakelijke relaties. Hierdoor help je mee aan een onvergetelijke kerstperiode. Een kerst taart bestellen is de perfecte manier om jouw waardering te tonen.

Een kersttaart voor elke smaak

Iedereen heeft een eigen smaak. Daar houden we dan ook goed rekening mee door verschillende soorten in ons assortiment aan te bieden. De slagroomtaarten zijn altijd populair en kun je voor maar liefst 40 personen bestellen. Dat is pas een goed begin van de kerstdagen! Onze taarten met marsepein zijn door velen geliefd, vooral onder de zoetekauwen. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende designs zoals een kerstbal, kerstkrans of kerstboodschap zoals: fijne kerst od fijne feestdagen. De kerstwens op de taart mag natuurlijk niet ontbreken! Het kan zijn dat je medewerkers of zakelijke relaties hebt die in Nederland wonen, maar geen Nederlands spreken. Kies dan voor de kersttaart Merry Christmas. Hierdoor kun je ook deze mensen laten blijken dat je ze een mooie kerstperiode toewenst! Op deze manier zorg je voor onvergetelijke momenten.

Lekker kerstgebak of taart

Kerstgebak of kersttaarten bestellen is al een feestje op zich. De petit fours zijn ideaal, zodat je zelf niet hoeft te snijden in de taart. Op elk stukje kerstgebak staat de boodschap: Merry X-mas. Natuurlijk maak je dit kerstgebak compleet met een kaartje erbij. Een persoonlijk bericht maakt dat de ontvanger zich extra gewaardeerd voelt. Heb je het afgelopen jaar een mooie samenwerking gehad met een partner? Bedank ze dan met één van deze leuke kersttaarten. Dit is niet alleen een mooie afsluiting van een jaar vol samenwerking, maar ook een mooie start van het nieuwe jaar dat zal gaan volgen. 

Online kersttaarten bestellen

Kersttaarten bestellen gaat bij ons eenvoudig. Dit kan online, maar ook telefonisch helpen we je graag verder. Wanneer je meer dan honderd kersttaarten wilt bestellen, dan kun je het bestelproces herhalen of contact opnemen met de klantenservice. Vervolgens maken we de bestelling in orde en zullen we de taarten laten bezorgen. Dit kan bij de personeelsleden, klanten en zakelijke relaties aan huis, maar ook op de werklocatie. Zo kun je kiezen voor gemak of een persoonlijke overhandiging.

Contact met de klantenservice kan telefonisch en via e-mail. Per telefoon zijn we bereikbaar op telefoonnummer 088110 80 50. Een mail kan gestuurd worden naar [email protected]. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op, want we staan graag voor je klaar! Benieuwd naar onze andere kerstcadeaus? Bekijk ze allemaal op onze website.

Lees meer