Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Cava & Prosecco

Cava en prosecco

Bijzondere gelegenheden vragen om een speciaal cadeau. Een opening van een winkel bijvoorbeeld. Of de lancering van een nieuw product. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je je zakenrelatie of klanten een blijk van waardering of felicitatie wilt geven. Een fles cava of prosecco is dan een passend relatiegeschenk.

Een feestelijk gebaar met een eigen smaak

In het assortiment van Topgeschenken.nl vind je verschillende soorten cava of prosecco, zodat je iets kunt kiezen dat bij de gelegenheid past. De mousserende wijnen zijn van uitstekende kwaliteit en variëren in smaak. Zo kies je voor licht mousserend met een frisse smaak, dankzij de Italiaanse druiven waar de prosecco van gemaakt is. Of je geeft een prosecco cadeau die heerlijk fruitig smaakt, dankzij de subtiele ondertoon van aardbeien en frambozen. In de biologische cava komt de smaak van de druiven uit De Penedès volledig tot zijn recht, waarbij het aroma van peer, appel en brioche zorgt voor een ware smaaksensatie.

Een feestelijk relatiegeschenk

Met een fles cava of prosecco als cadeau maak je altijd een feestelijke entree. Maar het relatiegeschenk kun je bovendien een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld te kiezen voor een fles cava met eigen etiket. Je kunt je eigen ontwerp maken dat kan bestaan uit een persoonlijke tekst, maar ook bijvoorbeeld uit een afbeelding. Dit maakt het cadeau een bijzondere herinnering voor de ontvanger. En het zorgt er ook voor dat jouw bedrijf niet vergeten wordt, zelfs als het evenement alweer voorbij is. Wil je het cadeau nog iets uitbreiden, kies dan voor het kaaspakket prosecco. Hierin zit niet alleen een fles overheerlijke mousserende wijn, maar ook nog eens een mooie kaasplank, olijven en natuurlijk smaakvolle kaas.

Zelf geven of laten bezorgen

Wil je het relatiegeschenk zelf geven, dan kun je de cava of prosecco bestellen en op je eigen adres laten bezorgen. Maar het is ook mogelijk om het relatiegeschenk te laten versturen naar het adres van de ontvanger. Je geeft tijdig je bestelling op en vermeld daarbij de datum dat de bestelling afgeleverd moet worden. Tijdens het bestellen, kies je voor de optie om een kaartje mee te sturen. Dat is niet alleen heel persoonlijk, de ontvanger weet op deze manier ook van wie het relatiegeschenk afkomstig is. Wil je een uitgebreide tekst meesturen die niet op een kaartje past? Ook dat is geen probleem, want het is perfect mogelijk om een persoonlijke brief mee te sturen als je via Topgeschenken.nl bestelt.