Relatiegeschenken voor ieder moment

Het maakt niet uit of het om een verjaardag, een jubileum of het behalen van een mijlpaal gaat: bij Topgeschenken.nl laat je met hetzelfde account eenvoudig relatiegeschenken bezorgen. De geschenken zijn bovendien in een handomdraai te personaliseren. Je bestelt de geschenken eenvoudig online.

Kies uit diverse originele relatiegeschenken

Een geschenk bezorgen voor relaties en medewerkers kan een tijdrovende klus zijn, omdat verschillende geschenken voor diverse gelegenheden meestal bij uiteenlopende leveranciers vandaan komen. Hier heeft Topgeschenken.nl de oplossing voor gevonden: alle soorten geschenken die je maar kunt bedenken, komen namelijk samen op ons platform. Laat bijvoorbeeld cadeaubonnen of een ballon bezorgen. Wanneer je liever lekkernijen als geschenk laat bezorgen, kun je ook wijn, champagne of chocolade bestellen.

Profiteer van diverse voordelen

Wanneer je een geschenk of meerdere relatiegeschenken wilt laten bezorgen, profiteer je bij ons van diverse voordelen, namelijk:

  • Met één account toegang tot alle geschenken
  • Direct op rekening kopen
  • Alle geschenken staan op één verzamelfactuur
  • Inzicht in eerdere bestellingen
  • Kaartjes en producten met logo
  • Meerdere bestellers (collega's) op één account
  • Adressen worden automatisch opgeslagen in een adresboek voor makkelijke herhaalbestellingen
  • Facturatie naar wens waarbij koppeling met inkoopsystemen mogelijk is

Bestel snel en eenvoudig

Het laten bezorgen van relatiegeschenken, zoals een borrelpakket, een cadeaubon of een ander geschenk, gaat eenvoudig en snel via ons platform. Je kiest een geschenk en voegt een persoonlijke boodschap toe. Je vult het bezorgadres in en betaalt direct online of kiest voor achteraf betalen. Wil je de relatiegeschenken liever in de toekomst bezorgen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens de bestelling en wij regelen de rest.

Maak een zakelijk account aan

Voor al je relatiegeschenken, offertes, personalisaties en het aanmaken van een account helpt onze salesafdeling je graag verder. Wil je relatiegeschenken bestellen? Maak dan een zakelijk account aan en vraag online een offerte aan of neem contact op met ons sales team voor vragen omtrent het (laten) bezorgen van een geschenk. Je bereikt hen op 088 - 110 80 88 of via [email protected].

Waarom Topgeschenken.nl?

Voor ieder moment. 

Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar je eenvoudig de leukste geschenken kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan geschenken voor iedere gelegenheid.

* Breed assortiment
* Bestellen binnen 3 simpele stappen
* Achteraf betalen, ook zakelijk

Bestel je vóór 17.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog (m.u.v. zondag)! Wil je liever een andere bezorgdatum? Dan kan dat natuurlijk ook.

Zakelijk bestellen? Bekijk de voordelen van een zakelijk account.

Wie verras jij met een geschenk?

Wie verras jij met een geschenk?

Via Topgeschenken.nl kan je een persoonlijke boodschap overbrengen met een geschenk die perfect bij de gelegenheid en de persoon past. Voor een verjaardag, een jubileum, bij indiensttreding of als blijk van waardering. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel fijn om te krijgen. Een attent gebaar waarmee je laat zien dat je diegene waardeert. Een goed gevoel bezorgen is immers altijd de moeite waard.

En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heb jij niet alleen een passend geschenk voor die ene collega of zakenrelatie geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topgeschenken.nl

Elke dag zijn er bezorgers en medewerkers van Topgeschenken.nl druk in de weer om de mooiste geschenken voor jou te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van een geschenk mensen verbindt en een blijk van waardering geeft aan degene die dat nodig hebben. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topgeschenken.nl