Vers fruit bestellen

Fruit is niet alleen lekker om te eten, het ziet er ook nog eens mooi uit. Zeker als je een fruitmand kiest dat bestaat uit alle soorten en kleuren fruit. Daarom is fruit zeer geschikt om cadeau te doen. Bovendien komt het bij verschillende gelegenheden van pas. Bijvoorbeeld als je een medewerker beterschap wilt wensen. Of gewoon als originele manier om een zakenrelatie in het zonnetje te zetten. Bij Topgeschenken.nl vind je voor iedere situatie een passende fruitmand.

Een fruitmand naar keuze

Het fruit dat je via Topgeschenken.nl bestelt, is altijd op een speciale manier verpakt. Zo is het ook echt een cadeau om te ontvangen. Kijk tijdens het bestellen dan ook naar de verschillende mogelijkheden. Zoals een mand van zeegras, een moderne zwarte fruitschaal of een fruitkist. De diverse verpakkingen bevatten allemaal vers fruit, waarbij je ook nog eens kunt kiezen uit smakelijke aanvullingen. Appels, sinaasappels en peren ontbreken natuurlijk niet in een fruitmand. Maar ook meer exotische en tropische vruchten als kiwi, avocado, passievrucht of meloen horen tot de mogelijkheden. En om het pakket volledig te maken, heb je tijdens het fruitmand bestellen de optie om mand te kiezen met fruitsap of chocoladereepjes.

Binnen het assortiment van Topgeschenken.nl heb je de keuze uit diverse fruitmanden, fruitboxen, fruitkisten met geschenken en fruitschalen. Daarnaast is het ook mogelijk om een werkfruit abonnement af te sluiten.

Extra vitamines op de werkvloer

Laat het fruit versturen naar je eigen werkadres en bestel een fruitbox van 50 of 100 stuks handfruit, waar alle medewerkers hun keuze uit kunnen maken. Zo stimuleer je je medewerkers om te kiezen voor een gezonde snack. Bovendien zal het zeker gewaardeerd worden. Deze fruitboxen bestaan uit verschillende soorten fruit, zoals appels, bananen en mandarijnen. Dankzij de zorgvuldige selectie is ook de versheid van het fruit gedurende een hele week gewaarborgd. Aanpassingen van de hoeveelheden en de samenstelling van het fruit is altijd mogelijk. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Laat je fruitmand bezorgen

Maak online je keuze voor fruit versturen. Desgewenst voeg je tijdens het bestellen nog een extraatje toe. Zoals een feestelijke ballon, een knuffel of chocolade. Voeg ook een kaartje toe, zodat je het geschenk nog persoonlijker maakt.

En fruit laten bezorgen via Topgeschenken.nl kan niet alleen op een Nederlands adres. Ook aan zakelijke relaties in België of Duitsland stuur je een heerlijke, gezonde mand met fruit. Kies in dat geval voor een mand met biologische streekproducten, om er een Nederlands tintje aan te geven.

Fruit bestellen met een zakelijk account

Bij Topgeschenken.nl is het ook mogelijk om fruit te bestellen met een zakelijk account. Hiermee kunnen meerdere collega’s op één account bestellen. Het verzenden gaat heel eenvoudig door een adressenbestand te uploaden. Bovendien komen alle relatiegeschenken die bestelt op één verzamelfactuur.

Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen over het bestellen of het bezorgen van een fruitmand? Bij Topgeschenken.nl beantwoorden wij graag al je vragen. Stel jouw vraag via de mail: [email protected] of bel ons gerust op telefoonnummer 088 110 8050.

 

Kies zelf de
bezorgdatum

Super snelle
bezorging

Persoonlijk
contact

Diverse zakelijke
oplossingen

De mensen achter Topgeschenken.nl

Elke dag zijn er bezorgers en medewerkers van Topgeschenken.nl druk in de weer om de mooiste cadeaus voor jou te bezorgen, dat maakt ons blij. Blij omdat het geven van een cadeau mensen verbindt en een blijk van waardering geeft aan degene die dat nodig hebben. Dat is de reden waarom wij ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.

De mensen achter Topgeschenken.nl