Offerte aanvragen | Inloggen

Ballonnen

Merry Christmas ballon

Merry Christmas ballon

9,95
Bij elke viering hoort een ballon! Voeg er een kaartje aan toe voor een extra persoonlijk tintje. De ballon vliegt de ontvanger tegemoet bij het openen van de doos. Wat een feestelijke verrassing!
Bestel
Happy Birthday Sprinkles

Happy Birthday Sprinkles

11,95
Deze mooie Happy Birthday Cupcake heliumballon is het perfecte geschenk als je niet op een verjaardag aanwezig kan zijn. Door deze kleurrijke ballon maak je de jarige gegarandeerd blij.
Bestel
Magical day ballon

Magical day ballon

11,95
Staat er een feestelijke, bijzondere dag te wachten? Verras de persoon met een fraaie helium ballon om deze magische dag compleet te maken.
Bestel
Birthday ballon

Birthday ballon

11,95
Een feestje zonder ballonnen is geen feestje. Stuur daarom deze feestelijke heliumballon van de tekst Happy Birthday! Dat is gegarandeerd een verrassing.
Bestel
Happy birthday ballon

Happy birthday ballon

11,95
Is er binnenkort iemand jarig? Maak de verjaardag extra compleet met deze vrolijke "Happy Birthday" ballon met gekleurde kaarsjes en maak er een verjaardag van om nooit te vergeten
Bestel
Ballon Congratulations

Ballon Congratulations

11,95
Verras de ontvanger met een fraaie helium ballon om deze magische dag compleet te maken.
Bestel
Happy aap ballon

Happy aap ballon

11,95
Met deze heliumballon tover je een lach op ieder zijn gezicht. Een leuke attentie op een verjaardag waar je gewoon even niet bij kan zijn.
Bestel
Hart met smile ballon

Hart met smile ballon

11,95
Verras je geliefde met deze liefdevolle heliumballon.
Bestel
Ik vind je lief ballon

Ik vind je lief ballon

11,95
Wat woorden niet kunnen uitdrukken, zeg je met deze heliumballon.
Bestel
Grote kus ballon

Grote kus ballon

15,95
Een kus is de meest mooie manier om je liefde te laten blijken. Kan je er even niet bij zijn? Met deze super grote heliumballon van maar liefst 76 cm stuur je een grote kus gewoon per post.
Bestel
Grote zon ballon

Grote zon ballon

15,95
Verras vrienden, familie of kennissen met het zonnetje in huis. Daarbij is dit zonnetje geschikt voor iedereen op ieder moment.
Bestel
Get well soon ballon

Get well soon ballon

11,95
Een zieke vriend(in), collega of familielid zal zich ongetwijfeld een stukje beter voelen nadat diegene deze bezorgt krijgt.
Bestel
Baby boy ballon

Baby boy ballon

11,95
Verras de dolgelukkige ouders met deze opvallende Baby Boy heliumballon. Een leuke en vrolijke manier om de kleine jongen te verwelkomen en de ouders te feliciteren.
Bestel
Baby girl ballon

Baby girl ballon

11,95
Verras de dolgelukkige ouders met deze opvallende Baby Girl heliumballon. Een leuke en vrolijke manier om de kleine meid te verwelkomen en de ouders te feliciteren.
Bestel
Hello baby ballon

Hello baby ballon

11,95
Geef de baby een warm welkom met deze prachtige geboorte heliumballon. Een leuke verrassing voor de kersverse ouders!
Bestel
Unicorn ballon

Unicorn ballon

11,95
Unicorns zijn zeldzame en prachtige mythische dieren, die altijd shinen. En: ze zijn hét symbool van positiviteit. Wie stuur jij deze Unicorn heliumballon?
Bestel
Thank you ballon

Thank you ballon

11,95
Wat woorden niet kunnen uitdrukken, zeg je met deze Thank You heliumballon. Dat is pas een mooi gebaar!
Bestel
Thank you dad! ballon

Thank you dad! ballon

11,95
Deze feestelijke helium ballon met de tekst 'Thank you Dad!' is een leuke manier om jouw vader te laten weten hoeveel je om hem geeft.
Bestel
Happy day ballon

Happy day ballon

11,95
Met deze vrolijke heliumballon kan je iedereen op ieder moment verrassen. Voeg een kaartje toe aan de ballon om het extra persoonlijk te maken. Wat een leuke verrassing!
Bestel

Huwelijks ballon

 

Verras het bruidspaar

 

Feliciteer de newlyweds met een huwelijks ballonnentros. Of het nu Mrs. & Mr. of Mrs. & Mrs. of Mr. & Mr. is, met deze serie heliumballonnen maak je de combinatie die past!

 

Bekijk dit geschenk

Laat de meest feestelijke ballonnen bezorgen op het werk

Ballonnen geven elke gelegenheid een extra feestelijk tintje, en dus is het leuk om ballonnen te laten bezorgen. Meestal worden ballonnen gebruikt bij een verjaardag om de werkplek van de jarige te versieren, maar er zijn zoveel meer gelegenheden waarop het leuk is om deze versiering te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan jubilea, promoties of het vieren van successen. Maar ook aan een geboorte, een nieuwe woning of een huwelijk. Voor elke gelegenheid kun je bij Topgeschenken.nl de juiste ballonnen kopen, die je bovendien allemaal kunt laten bezorgen. Zodra de ontvanger de doos opent, popt de heliumballon eruit. Zo kun je jouw collega of zakenrelatie op een leuke manier verrassen.

Een ballon kopen en laten bezorgen op het adres van jouw collega of zakenrelatie

Natuurlijk kun je iemand ook verrassen door een ballon te kopen en deze te laten bezorgen op het thuisadres van je collega of zakenrelatie. Wanneer je een zakelijk account aanmaakt, wordt dit nog eenvoudiger. Adressen worden namelijk automatisch opgeslagen in een adresboek, waardoor herhaalbestellingen zo gedaan zijn. Wanneer je een zakelijk account hebt, kunnen ook meerdere collega’s via dit account bestellingen plaatsen. Bovendien wordt elke ballon en alle andere geschenken die jullie kopen en laten bezorgen, verzameld op één factuur. Wist je bijvoorbeeld dat je ook bij Topgeschenken.nl terecht kunt om champagne en chocolade te bezorgen?

Combineer de ballon met een ander leuk geschenk

Wil je ook een ballon kopen en deze laten bezorgen voor een feestelijke gelegenheid? Je bestelt er heel eenvoudig één (of meerdere natuurlijk) online. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ballon te combineren met een ander leuk cadeau. Kies er bijvoorbeeld voor om cadeaubonnen of snoep te bestellen. Heb je nog vragen over het zakelijke account? Of wil je informeren naar kortings- of personalisatiemogelijkheden? Bel dan naar 088 - 110 80 88.

Lees meer
50 ballon

50 ballon

11,95
50 jaar oud of 50 jaar getrouwd? Met deze heliumballon maak je er pas echt een feestje van! Met een kaartje erbij maak je dit cadeau helemaal persoonlijk.
Bestel
Hiep hiep hoera ballon

Hiep hiep hoera ballon

11,95
Wie is er binnenkort jarig? Verras de jarige met deze vrolijke Happy Birthday heliumballon met gekleurde stippen.  Een leuke en vrolijke manier om de jarige te verrassen.
Bestel
Cheers ballon

Cheers ballon

11,95
Een verjaardag, bruiloft, nieuwe woning of anders….proosten kan altijd, zelfs op afstand! Zeg het met deze Cheers heliumballon.
Bestel
Voetbal ballon

Voetbal ballon

11,95
Voetballiefhebbers opgelet, met deze heliumballon scoor je pas echt! Een verjaardag of een feestje op de club…met deze ballon maak je het feest compleet.
Bestel