Beterschap

Beterschapskaarten sturen: een liefdevol en mooi gebaar

Wil je iemand beterschap wensen of opvrolijken? Een beterschapkaart versturen is dan een goed idee. Hiermee steek je iemand een hart onder de riem. Als iemand herstellende is van een blessure of ziekte, dan wil je je wensen voor een spoedig herstel overbrengen. Of je nu kiest voor een kleine of grote beterschapskaart, het gaat om het gebaar. Naar wie ga je een beterschapskaart sturen?

Tover een glimlach op het gezicht van de ander met een beterschapskaart

Met één van onze beterschapskaarten tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van een ander, maar je geeft ook een gevoel van verbondenheid en warmte. Voor een vriend, familielid of collega is het fijn om in deze periode te weten dat er aan je wordt gedacht. Een beterschapskaartje is een fysieke herinnering aan deze steun, maar ook een opbeurend gebaar. Met deze kaarten laat je zien dat je hoopt op een spoedig herstel door een lieve boodschap toe te voegen aan de beterschapskaart. Met een grappige beterschapskaart glimlacht de ontvanger zeker van oor tot oor!

Wat schrijf je als beterschapskaart tekst?

Zoek je een tekst voor een beterschapskaart? Hieronder hebben we enkele voorbeelden van een beterschapskaart tekst.

Positief

Terwijl je door deze uitdagende tijd gaat, willen we dat je weet dat we aan je denken en hopen op een snel herstel. Je bent een ongelooflijk sterk persoon, en we geloven dat je deze hindernis met succes overwint. Blijf positief en weet dat we er altijd voor je zijn. Met warme groeten,

Aan een dappere krijger

Deze kaart komt met een heleboel knuffels en positieve gedachten om je te helpen op je reis naar herstel. Je hebt al zoveel obstakels overwonnen, en we zijn ervan overtuigd dat je ook deze zult verslaan. Laat je niet ontmoedigen, want je bent sterker dan je denkt. We kunnen niet wachten om je weer te zien stralen. Veel beterschap en liefde.

Je bent niet alleen

Het is nooit leuk om je ziek te voelen, maar vergeet niet dat je nooit alleen bent. We sturen je deze kaart om je eraan te herinneren hoeveel je voor ons betekent en hoeveel we om je geven. Blijf geduldig en vol vertrouwen, want binnenkort geniet je weer van de goede dingen in het leven. Met een lach en een knuffel.

Online jouw beterschapskaarten versturen

Het online versturen van een beterschapskaart is niet alleen gemakkelijk, maar je hebt ook een ruime keuze in kaarten. En voor degene die niet zo’n mooi handschrift hebben is het online bestellen van een beterschapskaart ook een goede oplossing. Als je met collega’s een beterschapskaartje wilt versturen, dan hoef je niet bij iedereen langs met de pen. Bestel eenvoudig je beterschapskaartje online en onderaan de tekst typ je de namen van je team of vermeld je kort: team Topgeschenken.nl (bijvoorbeeld). Wist je dat je na het uitzoeken van je kaart en het schrijven van je persoonlijke boodschap ook een cadeau kunt toevoegen? Een fruitmand sturen naast een beterschapskaart of een mooi boeket met bloemen is natuurlijk extra leuk. Nog even de adresgegevens invullen, betalen.. en wij versturen je kaart. Heb je onze ‘ik denk aan je kaarten’ al eens gezien? Daar vind je ook prachtige kaarten passend bij verschillende momenten. Welke kaart kies je?

Lees meer