Sorry

Zeg sorry met onze sorry kaarten

Met een sorry kaart breng je je excuses over voor verschillende dingen. Een ‘sorry voor de overlast’ kaart of ‘sorry dat ik je verjaardag vergeten ben’. Elton John schreef niet voor niets het nummer ‘Sorry seems to be the hardest word’. Sorry zeggen is soms lastig en daarom maken we het je makkelijk om dat met een kaartje te doen. Herstel je relatie en bouw het vertrouwen weer op met een blijvende herinnering in de vorm van een kaart. Soms ben je niet in staat om persoonlijk je excuses aan te bieden vanwege een fysieke afstand, dus online een kaart versturen en laten bezorgen is dan de ideale oplossing.

Sorry kaart teksten

Versterk je boodschap door wat aandacht en inspanning te verrichten door een sorry kaart te sturen. Soms lopen de emoties hoog op en door je excuses op een kaart te plaatsen, krijg je ruimte om even na te denken over je gevoel en de situatie. Een tekst voor op je sorry kaart kan lastig zijn, gezien de emoties en gevoelens, dus hierbij wat ideeën:

Een kleine miscommunicatie
Het spijt me oprecht voor het misverstand. Soms gaan dingen niet zoals gepland, en ik betreur de verwarring die is ontstaan. Ik waardeer onze relatie en hoop dat we dit snel kunnen oplossen. Laten we praten wanneer je er klaar voor bent. Nogmaals mijn excuses.

Een vergeten gebeurtenis
Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor het vergeten van [gebeurtenis]. Het spijt me dat ik niet aanwezig kon zijn om dit speciale moment met jou te delen. Jij en [gebeurtenis] verdienen zoveel meer. Ik hoop dat je mijn oprechte spijt aanvaardt en ik beloof je dat ik er volgende keer zal zijn.

Een serieuze fout
Woorden kunnen niet voldoende uitdrukken hoezeer het me spijt voor [de fout]. Ik besef nu de impact van mijn acties en de pijn die ik heb veroorzaakt. Het is niet mijn bedoeling geweest om jou te kwetsen, en ik wil mijn diepe spijt betuigen. Ik ben bereid verantwoordelijkheid te nemen en alles te doen wat nodig is om het weer goed te maken. Alsjeblieft, laat me weten hoe ik dit kan repareren.

Stuur een kaartje om sorry te zeggen

In onze snel veranderende wereld, waar tijd schaars is en afstanden soms moeilijk te overbruggen zijn, biedt het sturen van een online sorry kaart een unieke kans. Hierdoor maak je verbinding en breng je je verontschuldigingen op een bijzondere manier over. Met een muisklik verstuur je een tastbaar gebaar van spijt en goede bedoelingen. Dus waarom niet de kracht van woorden benutten om bruggen te bouwen en relaties te herstellen? Neem vandaag nog de eerste stap naar verzoening en bestel een gepersonaliseerde sorry kaart. Laat je woorden spreken en herstel de banden die belangrijk voor je zijn. Klik nu op één van onze sorry kaarten en maak een verschil in iemands dag. Benieuwd naar onze andere wenskaarten? Voor ieder moment hebben we een wenskaart, zoals beterschapskaarten en condoleancekaarten.

Lees meer