Huwelijk

Huwelijkskaarten: gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Jouw trouwdag felicitatie breng je over met een prachtige huwelijkskaart uit ons assortiment Verstuur een kaartje voor de trouwdag van je ouders, beste vrienden of het huwelijk van je collega. Dit is één van de mooiste momenten in iemands leven en dat moet gevierd worden. Je wenst het kersverse trouwpaar het beste door je gelukwensen over te brengen. Het kan voorkomen dat je niet fysiek bij de trouwerij bent en dan is het sturen van een huwelijkskaart een fijne manier om je wensen toch over te brengen. Op deze manier laat je zien dat je aan degene denkt.

Felicitatie huwelijk

Felicitaties bij een huwelijk kunnen voor het kersverse paar soms overweldigend zijn. Iedereen staat in de rij om het happy couple het beste te wensen. Aan het einde van de dag, maar ook de dagen erna, denken ze terug aan de ceremonie en het feest en pakken ze de cadeaus en kaarten uit. Jouw felicitatiekaart voor het huwelijk mag dan niet ontbreken! Schrijf een mooie tekst en laat merken hoe blij je bent voor het koppel. Een trouwdag felicitatie breng je over met één van onze mooie huwelijkskaarten. Weet je niet precies wat je als tekst op de bruiloft kaart wilt zetten? We helpen je een handje.

Tekst bruiloft kaart: originele teksten voor het huwelijk

De tekst op een bruiloft kaart is zeker niet altijd hetzelfde. De relatie die je hebt met de persoon die gaat trouwen heeft veel invloed op je tekst. Wil jij je collega het beste wensen? Dan schrijf je een andere bruiloft tekst dan voor je beste vriendin. Daarom helpen we je graag met een tekst voor op de bruiloft kaart. Hierbij enkele voorbeelden voor jouw gelukwensen bij een huwelijk:

Voor je collega
Gefeliciteerd met deze bijzondere stap in je leven! Het is een vreugdevolle gelegenheid om getuige te zijn van de liefde en toewijding die je deelt met je partner. Moge jullie huwelijk gevuld zijn met onvergetelijke momenten, wederzijdse steun en een overvloed aan geluk. Ik ben ervan overtuigd dat de teamwork en toewijding die je in je professionele leven toont, ook zullen bijdragen aan het succes van jullie huwelijk. Geniet van elk moment van deze speciale dag en koester de liefde die jullie delen. Ik wens jullie een leven vol liefde, avontuur en harmonie toe. Gefeliciteerd en veel geluk voor de toekomst! Mijn oprechte felicitaties voor jullie huwelijk.

Voor een vriend/vriendin
Je gaat trouwen! Hoe geweldig is dat? Ik kan niet eens uitleggen hoe ontzettend blij ik voor je ben. Het lijkt nog gisteren dat we allerlei gekke avonturen beleefden, en nu ben je op weg naar het grootste avontuur van allemaal. Jullie twee zijn als een match made in heaven. Ik weet zeker dat jullie huwelijk gevuld zal zijn met de meest mooie momenten. Bedankt dat ik deel mag uitmaken van deze waanzinnige reis. Laten we een toast uitbrengen op liefde, geluk en de meest geweldige tijd van jullie leven! Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jullie in petto heeft. Liefs.

Voor een familielid
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Als familie hebben we vele hoogte- en dieptepunten gedeeld, en nu vieren we een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Moge jullie liefde blijven groeien en bloeien, en moge elk moment kostbaar zijn. Onze familie wordt sterker door liefde, en ik ben dankbaar dat jullie samen dit prachtige pad bewandelen. Met veel liefde en warme wensen.

Verstuur jouw felicitatiekaart voor het huwelijk van een dierbare

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Vergeet het gedoe van winkelstraten afstruinen op zoek naar de perfecte huwelijkskaart. Online een huwelijkskaart bestellen is de moderne en stressvrije manier om je gelukwensen over te brengen aan het bruidspaar. Zoek je een 50 jaar getrouwd kaart? Een 25 jaar getrouwd kaart of kaarten voor 40 jaar getrouwd? Het maakt niet uit hoeveel jaar het koppel getrouwd is, het gaat erom dat je laat merken dat je aan het koppel denkt. Of ze nu net getrouwd zijn of al jaren samen zijn: breng jouw gelukwensen over met een huwelijkskaart. Binnen een paar muisklikken verstuur je de huwelijkskaart en deel je de vreugde en liefde met het bruidspaar. Wist je dat we ook mooie felicitatiekaarten hebben? Wil je meer geven dan enkel een kaartje? Bekijk dan ook onze huwelijkscadeaus.

Lees meer