Verjaardag

Verjaardagskaarten: breng je gelukwensen over met een kaart

Hiep, hiep, hoera! Het vieren van een verjaardag is altijd een speciale gelegenheid. Het is een moment waarop we iemand die we liefhebben en waarderen in het zonnetje zetten. Eén van de meest traditionele manieren om je gelukwensen over te brengen, is door een leuke verjaardagskaart te sturen.

Verjaardagskaarten zijn veel meer dan gewoon stukjes karton of papier. Ze zijn een tastbare uitdrukking van je gedachten en emoties. Zorgvuldig gekozen verjaardagskaartjes laten de jarigen zien hoeveel ze voor je betekenen en hoezeer je hen aanwezigheid waardeert. Het selecteren van de juiste kaart is een kunst op zich. We hebben verschillende soorten kaarten zoals grappige verjaardagskaarten, maar ook vrolijke of mooi vormgegeven kaarten.

Wie ga je een verjaardagskaart sturen?

Wanneer je een verjaardagskaart wilt versturen, dan heb je de jarige job al in gedachten. Aan deze verjaardagskaart voeg je natuurlijk een persoonlijk bericht toe om je verjaardagswens over te brengen. Misschien hebben jullie een citaat, quote of leuke herinnering die je op je verjaardagskaartje wilt vermelden. De intentie van jouw kaartje is natuurlijk om een glimlach op het gezicht van de jarige te bezorgen. Diegene gaat het zeker 100% waarderen dat je aan hem of haar denkt. Kies een kaart die past bij de persoonlijkheid van de jarige. Is diegene echt een lolbroek? Dan is een grappige kaart zeker gepast!

Iedereen verdient een verjaardagskaartje

Of je nu een verjaardagskaart wilt sturen naar een goede vriend, familielid of collega: iedereen verdient een leuke verjaardagskaart voor zijn of haar verjaardag. Veel mensen bewaren verjaardagskaarten als aandenken, omdat er lieve woorden instaan. Deze momenten willen ze koesteren als tastbare herinnering aan de band tussen elkaar. Het is altijd leuk om oude verjaardagskaarten door te bladeren en de herinnering opnieuw te beleven.

Verjaardagskaarten versturen

Online een verjaardagskaart kiezen om te versturen is niet alleen makkelijk, je hebt veel keuze en je bent geen tijd kwijt om speciaal naar de winkel te gaan. Je gaat niet even op bezoek bij iemand die aan de andere kant van het land woont. Een verjaardagskaart sturen is dan de ideale manier om te laten weten dat je aan diegene denkt. Wil je de jarige extra verrassen? Voeg dan een leuk cadeau toe zoals een chocoladereep. Bekijk hier al onze chocoladecadeaus of brievenbuscadeaus om toe te voegen aan je bestelling. Kies je verjaardagskaartje online uit, voeg een persoonlijke boodschap en eventueel een cadeau toe. Vul de adresgegevens in en rond het betaalproces af. We zorgen ervoor dat jouw kaartje bij de jarige terecht komt. Onze gefeliciteerd kaarten zijn ook leuk om te sturen voor een verjaardag: heb je deze al gezien?

Lees meer