Geboorte

Een geboortekaart voor de kersverse ouder(s)

Eén van de meest mooie momenten in iemands leven: het krijgen van een kindje. Voor sommige is het niet vanzelfsprekend en daarom een prachtig moment om bij stil te staan. Je wilt natuurlijk de kersverse ouders feliciteren met de geboorte van hun kleine. De beste manier om dat te doen is met een geboortekaartje. Of je nu op zoek bent naar een hippe geboortekaart, geboortekaart met dieren of unieke geboortekaartjes: we hebben het allemaal.

Teksten geboortekaartje: wat schrijf je op een kaart?

Een tekst voor een geboortekaartje schrijven kan soms een uitdaging zijn. Er zijn verschillende geboortekaartjes teksten om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kleine wonder. We geven je hieronder wat voorbeelden, zodat jij de gelukkige ouders feliciteert met een mooie geboortekaartjes tekst.

Een originele geboorte tekst

Gefeliciteerd met de komst van jullie kleine wondertje! Jullie hebben een nieuw hoofdstuk in het boek van het ouderschap geopend, en ik wens jullie alle vreugde, liefde en avonturen die dit met zich meebrengt. Moge de geluiden van babygelach en kleine voetstapjes jullie huis vullen met warmte en betekenis. Elk moment met jullie kleintje zal een herinnering zijn om te koesteren en te vieren. Ik hoop dat de dagen vol zijn van zachte babynestjes, zoete slaapjes en onvergetelijke knuffelmomenten. Jullie zijn gezegend met een prachtige ziel om te koesteren en te begeleiden. Een nieuw pad als ouders gevuld met liefde, geduld en ontelbare magische momenten. Gefeliciteerd met jullie mooie gezin!

Een geboortekaartje tekst voor een jongen

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie knappe kleine mannetje! Zijn komst brengt vast en zeker een stroom van vreugde en geluk in jullie leven. Ik hoop dat jullie dagen gevuld zijn met de tedere geur van babylotions, het geruststellende geluid van babygelach en de onvoorwaardelijke liefde voor de kleine. In jullie handen rust nu de toekomst van avonturen, ondeugendheid en onvoorwaardelijke liefde. Moge elk moment met hem een nieuwe herinnering creëren, en mogen jullie gezin groeien in liefde en harmonie.

Een tekst bij de geboorte van een meisje

Van harte gefeliciteerd met de aankomst van jullie prachtige kleine prinses! Haar geboorte brengt een vleugje zachtheid en betovering in jullie leven. Moge de dagen gevuld zijn met schattige jurkjes, blozende wangen en een overvloed aan roze geluk. In jullie armen ligt nu een klein wonder, een engel die jullie wereld zal verlichten met haar glimlach en schitterende oogjes. Moge elk moment met haar een dans van liefde en vreugde zijn, en moge jullie gezin gedijen in de warmte van haar aanwezigheid. Welkom op de wereld, kleine [Naam van de baby]! Mag jouw leven gevuld zijn met liefdevolle wiegeliedjes, tedere knuffels en een leven vol vreugde, omringd door de liefde van jullie trotse ouders.

Geboortekaartje gedicht

Gefeliciteerd, lieve ouders, met dit geschenk zo klein, een dochtertje geboren, zo puur en zo fijn. Met oogjes als sterren, een lachje zo zacht, jullie wereld verlicht, in de donkerste nacht. Roze linten van liefde, geweven in pracht, een meisje geboren, in de stille nacht. Met vingertjes zo teer, en haartjes zo fijn, een engeltje, jullie eigen, zal altijd bij jullie zijn. In jullie armen nu rust ze, zo vredig en zo zoet, een bloem in bloei, met een hartje dat gloeit. Mag elke dag met haar een nieuw avontuur zijn, gefeliciteerd met jullie dochtertje, zo klein. Mag haar leven vol zijn, met lachen en met dromen, een symfonie van liefde, als de mooiste tonen. Gefeliciteerd, lieve ouders, met dit wonder zo puur, jullie gezin is nu compleet, vol liefde en avontuur.

Een christelijke geboortekaartjes tekst

Met vreugde en dankbaarheid delen wij in jullie vreugde bij de komst van jullie prachtige kindje. Wat een zegen en geschenk van God! "In liefde geweven door Gods hand, een wonder dat ons hart verwarmt. Een nieuwe ziel, een kostbaar leven, een geschenk dat God aan jullie heeft gegeven." Moge de liefde van God jullie gezin overvloedig vullen, en mogen jullie kindje opgroeien in Zijn genade. Moge elke lach, elke traan en elk moment van verwondering jullie herinneren aan Zijn onvoorwaardelijke liefde. Gefeliciteerd met dit nieuwe hoofdstuk in jullie leven. Moge Gods zegen rusten op jullie gezin. Met liefde en gebeden,

Een geboortekaart sturen

Deel je samen met ons dit mooie moment van liefde en vreugde? Kies voor gemak door online jouw geboortekaartje te sturen. Breng je felicitatie over met een geboortekaartje uit ons assortiment. Een geboortekaartje voor een meisje, jongen of tweeling: je bent verzekerd van een mooie kaart. Laat jouw felicitaties schitteren met een kaart en een mooie boodschap met één van bovenstaande teksten. Maak je felicitatie extra feestelijk door een kraamcadeau toe te voegen aan je bestelling. Jouw geboortekaartje is een tastbare herinnering aan je oprechte gelukwensen. Verstuur nu eenvoudig jouw geboortekaart! Wist je dat we ook hele leuke huwelijk kaarten en sorry kaarten hebben?

Lees meer