Kerstpakketten

Kerstpakketten voor medewerkers en zakelijke relaties

Kerst is het ideale moment om je werknemers en zakelijke relaties een blijk van waardering te geven. De perfecte manier om dat te doen, is met een kerstpakket van Topgeschenken.nl. Wij hebben een ruim aanbod aan zakelijke kerstpakketten. Daardoor is er voor elke relatie een feestelijke verrassing naar wens. Hierdoor is het zeker dat al je contacten extra kunnen genieten samen met familie of vrienden. Maak een keuze uit onze luxe kerstgeschenken zodat je werknemers en relaties zich extra verwend kunnen voelen.

Stijlvolle kerstpakketten als echt verwenmoment

Bij Topgeschenken.nl kun je kiezen uit verschillende soorten kerstpakketten. Zo kun je bij ons een kerstpakket bestellen voor liefhebbers van zoet of hartig. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk chocolade- of kaaspakket. Ook pakketten om gezellig met elkaar te borrelen zijn een optie.  Hierbij kun je kiezen uit fruitsappen, maar ook een lekkere wijn of port is een optie. Daarbij natuurlijk een heerlijk kaasje en andere lekkernijen. Daarnaast zijn de pakketten ook in verschillende prijsklassen beschikbaar. Hierdoor kun je net zo groots uitpakken als je zelf wenst. Natuurlijk wordt elk kerstpakket feestelijk verpakt in een luxe doos. Hierdoor is alleen het ontvangen al een grote verrassing!

Maak je kerstpakket persoonlijk

Elke werknemer en zakelijke relatie waardeert het om echt persoonlijk verwend te worden. Ook daarin denken we graag met je mee. Zo kun je je zakelijke kerstpakketten aanvullen met een kaartje met daarop een persoonlijke wens. Daarnaast kun je de geschenken in het pakket zelf personaliseren. Ook heb je de mogelijkheid om pakketten zelf samen te stellen. Wij van Topgeschenken.nl staan graag voor je klaar om een passende manier te vinden om je zakelijke contacten optimaal te kunnen verwennen. Neem daarvoor contact met ons op.

Laat de kerstpakketten versturen

Niet iedereen is dagelijks op de werkplek. Daarom is een kerstpakket versturen een ideale oplossing. Zo kunnen je werknemers en zakelijke contacten op een eenvoudige manier hun geschenk ontvangen. Daarbij laat je zien dat je met je mensen meedenkt. Niet apart naar de zaak hoeven gaan, is toch weer een stuk winst in tijd. Dat is zeker tijdens de drukke decemberdagen een prettige bijkomstigheid. Een kerstpakket laten bezorgen is zo geregeld. Heb je meer dan honderd mensen die een kerstpakket mogen ontvangen? Herhaal dan het bestelproces of neem contact met ons op. We zijn te bereiken via 088 - 110 80 88 of [email protected]

Lees meer
Kerst assortiment

Kerst assortiment

10,00
Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2023
Bestel