Offerte aanvragen | Inloggen

Brievenbus bloemen

Wil jij iemand op een bijzondere manier verrassen? Dan zijn deze verse brievenbus bloemen, bezorgd per post, een perfecte cadeau! De brievenbus bloemen gaan dagvers vanaf de kweker direct naar de ontvanger. Dankzij de bijzondere gepatenteerde verpakking worden de bloemen tijdelijk in 'slaap' gebracht. De bloemen blijven hierdoor in top conditie zodat u er optimaal van kunt genieten!


Klik hier en bestel ze gemakkelijk via Topgeschenken.nl! >>

 

Verzending

Het verrassingsdoosje gevuld met 'slapende' bloemen is precies klein genoeg om door de brievenbus te passen. Dus als de ontvanger aan het werk of buiten de deur is, ligt dit verse geschenk gewoon al op de deurmat! Let op; Houdt rekening met de huisdieren van de ontvanger en of deze toegang hebben tot gang!
Het pakket wordt verstuurd via PostNL waardoor we geen levertijd kunnen garanderen. Als je vandaag vóór 17.00 uur een bestelling plaatst, worden de brownies dezelfde dag verzonden. Bedenk wel dat post altijd vertraging op kan lopen en niet leveren op zon-, maan- en feestdagen.
 

Extra's

Wil jij jouw brievenbus bloemen nog iets meer aankleden? Dat kan! Maak jouw verrassing compleet en kies een extra product toe, zoals bijvoorbeeld slingers of chocolade.


Special wensen

Wil je graag een grote bestelling plaatsen? Of de taartjes personaliseren met een logo of afbeelding?
Neem gerust contact met ons op of vraag hier een offerte aan!


Bekijk alle brievenbus bloemen