Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Beauty

Beautypakket laten bezorgen

Ben je op zoek naar een originele manier om je secretariële medewerker in het zonnetje te zetten? Of wil je een zakelijke relatie verrassen met een persoonlijk relatiegeschenk? Er zijn natuurlijk veel soorten cadeaus te bedenken. Maak het persoonlijk met een van de beauty cadeausets die je via Topgeschenken.nl laat bezorgen. Het ziet er niet alleen mooi uit. Het is ook nog eens een feest om te krijgen.

Een groot assortiment beauty cadeaus

Bij Topgeschenken.nl vind je beauty cadeausets van Rituals en Therme. Deze bestaan uit verschillende soorten beautyproducten. Denk bijvoorbeeld aan shampoo en een schuimende douchegel. Afhankelijk van het beauty pakket zijn er ook speciale producten voor dames of voor heren toegevoegd. Zo heeft het pakket voor de dames een body scrub en de heren worden verwend met een scheercrème. Ook de geuren zijn helemaal op de gebruiker afgestemd. Er zijn kleinere en grotere pakketten met een gevarieerde inhoud. Natuurlijk staat het Rituals merk erom bekend dat de geuren een ontspannende werking hebben. Dat maakt dit een ideaal relatiegeschenk als je de ontvanger een persoonlijk cadeau wilt sturen.

Wanneer geef je een beauty pakket als relatiegeschenk?

De verschillende soorten beauty cadeausets kun je op diverse momenten laten bezorgen. Bijvoorbeeld als kerstpakket. Daarmee laat je aan je medewerkers je waardering blijken voor de inzet van het afgelopen jaar. Of je deelt de beauty pakketten uit aan de deelnemers van een seminar. Ook kun je iemand die een hele drukke periode achter de rug heeft, een hart onder de riem steken met een beautypakket. Een beauty pakket komt bijvoorbeeld ook gelegen in de vakantieperiodes. Daarnaast is een Rituals cadeau versturen een geweldig idee voor je vaste zakelijke relaties aan het begin van de zomerperiode. Op die manier wens je ze een aangename zomervakantie.

Maak het relatiegeschenk extra persoonlijk

Op zich is een beautypakket natuurlijk al een persoonlijk cadeau. Maar door het Rituals pakket te versturen met een kaartje geef je het nog iets extra's mee. Je zet op het kaartje uiteraard je eigen naam of de bedrijfsnaam als afzender. Maar je kunt ook een brief aan je bestelling toevoegen waar je persoonlijk toelicht waarom je dit pakket bij de ontvanger vindt passen. Als je de beauty cadeausets liever zelf wilt uitreiken op een bijeenkomst dan is dat uiteraard ook geen probleem. In dat geval vul je bij de bestelling je eigen adresgegevens in. Bestel je vóór 17:00, dan verzenden wij dezelfde dag nog (m.u.v. zondag).