Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Borrelpakketten

Borrelpakketten

De vrijdagmiddagborrel is een goed moment om met collega's bij te praten. Maak deze bijeenkomst compleet met een aantrekkelijk borrelpakket van Topgeschenken.nl. Of verras een zakenrelatie of medewerker met een van onze heerlijke borrelpakketten. Onze pakketten omvatten niet alleen hartige hapjes en alcoholische dranken, maar ook heerlijke zoetigheid en frisse fruitsappen.

Een verwenpakket voor iedere gelegenheid

Natuurlijk is het borrelpakket niet alleen geschikt voor de vrijdagmiddag. Het is ook leuk om een borrelpakket cadeau te doen als relatiegeschenk. Hiermee zet je een zakenrelatie in het zonnetje. Of je bedankt de medewerkers van een bedrijf voor hun inzet en ondersteuning bij jouw bedrijfsactiviteiten. Er is veel variatie in de verschillende soorten pakketten. Je vindt altijd een passend pakket bij Topgeschenken.nl. Geef de bezoekers van een seminar een koffie- of theepakket in een mooie geschenkdoos. Of kies voor het borrelpakket versturen naar het huisadres van een zakenrelatie. En verras de ontvanger met een cadeaubon voor een film. Met daarbij popcorn, drank en chocolade.

Laat het borrelpakket bezorgen

Tijdens het borrelpakket bestellen bij Topgeschenken.nl kies je voor een uitgebreide giftbox met wijn of bier, chocolade of kaas. Dit zijn grotere pakketten die gevuld zijn met verschillende bijpassende lekkernijen zoals olijven, nootjes of pindarotsjes. Er zijn ook borrelpakketten in de vorm van een kist met vers fruit. Je kunt deze als relatiegeschenk laten versturen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het borrelpakket op je eigen adres te laten bezorgen. Zo kun je het pakket persoonlijk afgeven. Wil je het borrelpakket laten bezorgen en daarbij zeker zijn dat het direct bij de ontvanger afgeleverd wordt? Kies dan voor een brievenbus borrelpakket. Ook deze zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Maak het borrelpakket een persoonlijk cadeau

Met de keuze die je maakt uit het assortiment van Topgeschenken.nl geef je al een persoonlijk tintje aan het relatiegeschenk. Je kiest namelijk voor een inhoud die helemaal bij de ontvanger past. Of die de filosofie van jouw bedrijf presenteert. Bijvoorbeeld in de vorm van een fruitkist met biologische producten. Wil je de boodschap die je met het borrelpakket bestellen uitdraagt nog meer onderstrepen? Kies dan voor een persoonlijk kaartje bij het relatiegeschenk. Je voegt dit kaartje tijdens het bestellen toe en je typt er een persoonlijke tekst bij. Natuurlijk geef je ook aan wie de afzender is, zodat de ontvanger direct begrijpt wie het borrelpakket cadeau gedaan heeft en om welke reden. De smakelijke en diverse borrelpakketten van Topgeschenken.nl zijn een echte aanrader als relatiegeschenk voor iedere gelegenheid.