Offerte aanvragen | Inloggen

Brievenbus geschenken

Wat zijn brievenbus geschenken?

Je wilt iemand verrassen met een brievenbus geschenk, omdat je aan diegene denkt. Maar een pakket laten bezorgen is niet altijd handig, de ontvanger moet dan namelijk thuis zijn. Daarom vind je op deze pagina een gevarieerd aanbod aan brievenbus, dit zijn geschenken die door de brievenbus passen. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen en dat is wel zo handig!

Een gevarieerd aanbod aan brievenbus geschenken

Op deze pagina vind je een gevarieerde keuze uit brievenbus geschenken. Zo vind je altijd iets wat bij de ontvanger past.

Brievenbus geschenken bestellen via een zakelijk account

Wil je als zakelijke klant brievenbus geschenken bestellen? Tot 100 stuks kan je de bestelling zelf online plaatsen. Maak voor je eigen gemak eerst een zakelijk account aan, dan kun je een adressenbestand uploaden en eenvoudig brievenbus geschenken verzenden aan verschillende adressen. Alle geschenken komen op één verzamelfactuur.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je als zakelijke klant meer dan 100 brievenbus cadeautjes bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wil je meer weten over kortings- of personalisatiemogelijkheden? Of heb je andere vragen, neem dan contact op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Met welke brievenbusbloemen ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verrassen?