Buitenleven en planten

Wensboompjes en kamerplanten kopen voor jouw collega’s

Voor elke gelegenheid is er een passend cadeau om aan medewerkers of collega's te schenken. Toch zoeken we elke keer weer opnieuw om net dat ene cadeau te vinden wat past bij deze persoon. De meeste cadeaus kent iedereen en worden daardoor snel vergeten. Dat terwijl iedereen het waardeert wanneer ze iets bijzonders mogen ontvangen. Kamerplanten kopen om vervolgens cadeau te geven aan je collega’s is een super leuk idee. Dit cadeau is een blijvende herinnering en daarnaast is het ook nog eens een cadeau aan de natuur.

Online planten bestellen voor elke gelegenheid

Online planten bestellen is snel, gemakkelijk en je hebt meteen duidelijk een overzicht van het assortiment. Een plant bestellen voor een collega, zakenrelatie of kennis is daarom een goed idee en kan bij elke gelegenheid gegeven worden. Een wensboompje of plant geef je bijvoorbeeld bij een felicitatie, nieuwe woning, geboorte of om iemand zomaar in het zonnetje te zetten. Je hebt de keuze uit verschillende soorten planten en bomen. Ga je voor een hazelnootboom, appelboom, berk of olijfboom? Of kies je liever een Monstera Adansoni, Yucca (geldboom) of de Philodendron Scandens? Daarnaast hebben we ook nog een schattig brievenbus plantje en boompje, zodat dit groene cadeau plots als verrassing op de deurmat ligt. Met ons assortiment is er zeker een wensboompje of plant wat in de smaak valt.

Een plantcadeau helpt mee aan een groene leefomgeving

Planten en bomen helpen mee aan een groenere leefomgeving. Een plantcadeau helpt collega's of medewerkers bij het ontspannen. Daarnaast doneert Topgeschenken.nl voor elk ‘geef een boompje’ wensboom € 0,50 aan JustDiggIt. Deze organisatie zorgt ervoor dat droge gebieden weer groen, leefbaar en vruchtbaar worden. Een boom cadeau is daarmee eigenlijk een cadeau voor iedereen! Vind je een cadeau voor een betere leefomgeving een leuk idee? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze duurzame cadeaus.

Planten online bestellen bij Topgeschenken.nl

Boompjes of planten bezorgen doe je met hulp van ons: Topgeschenken.nl. Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om de adresgegevens van de ontvanger. Hierdoor kunnen we de plant of het boompje versturen. Planten online bestellen doe je in drie eenvoudige stappen. Weet je wanneer de ontvanger thuis is? Kies zelf een dag uit en de koeriersdienst zorgt voor de bezorging. Daarna is het zeker dat de ontvanger aangenaam verrast zal zijn!