Offerte aanvragen | Inloggen

Content : Chocolade & meer 2

Op zoek naar een specifiek geschenk? 

Ga jij voor een chocoladereep of snoeppot? Ben je op zoek naar een andere lekkernij bekijk dan hieronder andere lekkere assortimenten.

 CHOCOLADE

BROWNIES

BORREL

THEE CADEAU

 

Chocolade bestellen voor relaties of collega’s

Wil je overheerlijke chocolade bestellen als cadeau voor jouw zakenrelaties, werknemers of collega’s? Bekijk dan direct het assortiment. Je kiest uit diverse chocolade geschenken die niet alleen lekker zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien. Je bestelt de chocolade eenvoudig met een zakelijk account en laat de cadeaus bij jou op locatie bezorgen of op het adres van de ontvanger. Tevens is het mogelijk om direct op rekening te kopen. We verzenden door heel Nederland!

Diverse soorten chocolade bestellen en bezorgen

Ga je chocolade bestellen? Dan heb je keuze uit een ruim assortiment. Bestel bijvoorbeeld kleine chocoladeblokjes met een aardige boodschap. Of kies ervoor om een afbeelding of logo op de chocolade te laten drukken. Zo geef je het een persoonlijke twist. Ook de bekende chocolademerken, zoals Tony’s Chocolonely, Merci en Celebrations, vind je in het assortiment. Met deze chocolademerken sla je de plank nooit mis bij jouw zakenrelaties, collega’s of werknemers. Naast chocolade kun je ook bloemen, taart, fruit en andere geschenken bestellen en laten bezorgen. Alles komt dan op één verzamelfactuur te staan. Met een zakelijk account is het zelfs mogelijk dat meerdere bestellers (collega's) op één account chocolade of andere geschenken bestellen.

Andere lekkernijen bestellen via jouw zakelijke account

Chocolade bestellen voor je relaties, werknemers of collega’s doe je bij Topgeschenken.nl. Alle producten zijn van topkwaliteit en worden voor een eerlijke prijs aangeboden. Naast chocolade kun je ook andere lekkernijen, zoals snoep bestellen en laten bezorgen. Betaal direct online of kies ervoor om achteraf te betalen. Met jouw zakelijk account is dit geen enkel probleem. Geef naast je geschenk nog een persoonlijke boodschap mee en het geschenk is helemaal af.

Onze salesafdeling staat voor je klaar

Heb je nog vragen over onze geschenken? Wil je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid aan chocolade bezorgen? Bekijk dan onze FAQ-pagina of neemt contact op met onze salesafdeling via 088 - 110 80 88. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 17.00 uur. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via het offerteformulier.