Content: Geef een boompje cadeau

Geef een boompje cadeau

Voor elke gelegenheid is er een passend cadeau om aan medewerkers of collega's te schenken. Toch zoeken we elke keer weer naar een passend cadeau. De meeste cadeaus kent iedereen en worden daardoor snel vergeten. Dat terwijl iedereen het waardeert wanneer ze iets bijzonders mogen ontvangen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een boom cadeau te geven. Dit cadeau is een blijvende herinnering en daarnaast ook nog eens een cadeau aan de natuur.

Boom cadeau voor elke gelegenheid

Een boom cadeau kan bij elke gelegenheid gegeven worden. Of het nu gaat om een felicitatie, nieuwe woning, geboorte of om iemand zomaar in het zonnetje te zetten. Met het geven en daardoor laten planten van een boom kunnen collega's of medewerkers altijd terugdenken aan een bijzondere herinnering. Ook is het mogelijk om een wensboompje te geven. Dit bijvoorbeeld omdat iemand in zwaardere tijden een hart onder de riem goed kan gebruiken. Er is keuze uit verschillende soorten bomen, bijvoorbeeld een hazelnootboom of olijfboom. Hierdoor is er zeker een boom die in de smaak zal vallen.

Geef een boompje cadeaupakket

Een collega of medewerker extra in het zonnetje zetten? Dat kan met een geef een boompje cadeaupakket. Voor een nieuwe woning, de echte bakliefhebber of wijnliefhebber zijn er speciale pakketten samengesteld. Hiermee voelt de ontvanger zich gelijk thuis in het nieuwe huis. De appels of druiven kunnen zorgen voor een heerlijke appeltaart of zelfgemaakte wijn. Thuis genieten is hiermee zeker een feit.

Extra opties

Er zijn nog extra opties bij het geven van een boom cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinhandschoenen of een schepje. Natuurlijk geeft een kaartje nog een extra persoonlijk tintje. Daarom is het mogelijk om een kaartje mee te sturen. Dit kan bij het boompje cadeau en bij het boompje cadeaupakket. Geef hiervoor de gewenste tekst op en wij verzorgen de rest.

Steun JustDiggIt en geef een boompje cadeau

Een boompje geven, helpt mee aan een groenere leefomgeving. Dit helpt collega's of medewerkers bij het ontspannen in de tuin. Daarnaast doneert Topgeschenken.nl voor elk boom cadeau € 0,50 aan JustDiggIt. Deze organisatie zorgt ervoor dat droge gebieden weer groen, leefbaar en vruchtbaar worden. Een boom cadeau is daarmee eigenlijk een cadeau voor iedereen!

Levering van het boom cadeau

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om de adresgegevens van de ontvanger. Hierdoor kunnen we het boompje versturen. Het laten bezorgen kan op een zelfgekozen dag. Nadat alle stappen zijn doorlopen, zal de koeriersdienst zorgen voor een goede bezorging. Daarna is het zeker dat de ontvanger aangenaam verrast zal zijn!