Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Huwelijk ballon

Verras het bruidspaar

Feliciteer de newlyweds met een huwelijks ballonnentros. Of het nu Mrs. & Mr. of Mrs. & Mrs. of Mr. & Mr. is, met deze serie heliumballonnen maak je de combinatie die past!

Huwelijks ballon

Bekijk dit geschenk

Laat de meest feestelijke ballonnen bezorgen op het werk

Ballonnen geven elke gelegenheid een extra feestelijk tintje, en dus is het leuk om ballonnen te laten bezorgen. Meestal worden ballonnen gebruikt bij een verjaardag om de werkplek van de jarige te versieren, maar er zijn zoveel meer gelegenheden waarop het leuk is om deze versiering te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan jubilea, promoties of het vieren van successen. Maar ook aan een geboorte, een nieuwe woning of een huwelijk. Voor elke gelegenheid kun je bij Topgeschenken.nl de juiste ballonnen kopen, die je bovendien allemaal kunt laten bezorgen. Zodra de ontvanger de doos opent, popt de heliumballon eruit. Zo kun je jouw collega of zakenrelatie op een leuke manier verrassen.

Een ballon kopen en laten bezorgen op het adres van jouw collega of zakenrelatie

Natuurlijk kun je iemand ook verrassen door een ballon te kopen en deze te laten bezorgen op het thuisadres van je collega of zakenrelatie. Wanneer je een zakelijk account aanmaakt, wordt dit nog eenvoudiger. Adressen worden namelijk automatisch opgeslagen in een adresboek, waardoor herhaalbestellingen zo gedaan zijn. Wanneer je een zakelijk account hebt, kunnen ook meerdere collega’s via dit account bestellingen plaatsen. Bovendien wordt elke ballon en alle andere geschenken die jullie kopen en laten bezorgen, verzameld op één factuur. Wist je bijvoorbeeld dat je ook bij Topgeschenken.nl terecht kunt om champagne en chocolade te bezorgen?

Combineer de ballon met een ander leuk geschenk

Wil je ook een ballon kopen en deze laten bezorgen voor een feestelijke gelegenheid? Je bestelt er heel eenvoudig één (of meerdere natuurlijk) online. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ballon te combineren met een ander leuk cadeau. Kies er bijvoorbeeld voor om cadeaubonnen of snoep te bestellen. Heb je nog vragen over het zakelijke account? Of wil je informeren naar kortings- of personalisatiemogelijkheden? Bel dan naar 088 - 110 80 88.