Content: Kika Loterij brievenbus cadeaus €12,50

Verzilver je €12,50 Voucher van de Kika Loterij bij Topgeschenken!

Gefeliciteerd met het winnen van een €12,50 voucher van de Kika Loterij! Je kunt jouw voucher, inclusief verzendkosten, gebruiken om één van onze speciaal geselecteerde geschenken te kiezen. Hieronder vind je de exclusieve selectie waaruit je kunt kiezen:

  • Blossombs Bloemen voor Jou: Verspreid vreugde en kleur met deze kleurrijke bloemzaadbommetjes. Verras iemand én help de natuur, terwijl vlinders en bijen je tuin ontdekken.
  • Therme Zen White Lotus: Verwen jezelf met deze luxe verzorgingsproducten en creëer een spa-ervaring in je eigen badkamer.
  • Tony's Chocolonely Duo Doosje Kadootje: Deel de liefde met dit duo doosje vol heerlijke, eerlijke chocolade van Tony's Chocolonely.
  • Happy Bar Proeverij: Voor wie geen favoriete smaak kan kiezen, bieden wij de HappyBar Proeverij! Proef de heerlijke melkchocolade versterkt met een luchtige bite.
  • Snoepdoosje 'Gefeliciteerd': Vier een speciaal moment met dit vrolijke doosje vol zoete verrassingen.
  • Qwixx: Beleef snel dobbelplezier met Qwixx, het dynamische spel dat makkelijk te leren is en garant staat voor uren vermaak. Perfect voor elke spelletjesavond!

Hoe verzilver je je voucher? Het is eenvoudig! Voeg het product van je keuze toe aan je winkelwagen en voer in de laatste stap van de bestelstraat je voucher in door op de button "Voucher toevoegen" te klikken. De korting wordt automatisch toegepast en de verzendkosten zijn inbegrepen.

We wensen je veel plezier met je gekozen geschenk en danken je hartelijk voor je steun aan de Kika Loterij!