Content grizzly: sinterklaas-geschenken-bezorgen

Doneer aan Stichting Jarige Job

 

Voeg een donatie van €1,00 toe aan jouw chocoladeletter en steun hiermee Stichting Jarige Job. Ieder kind verdient een verjaardag zoals die van de Sinterklaas! Bij de chocoladeletters S Melk, Feestelijk, Drie smaken en Sinterklaas kan je de chocoladeletter met donatie kiezen om te doneren.

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Een op de twaalf kinderen leven in armoede en dit aantal stijgt dagelijks! Stichting Jarige Job helpt deze kinderen (tussen de 4 en 18 jaar oud) door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van € 35,00. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! Voor meer informatie over Stichting Jarige Job kunt u een kijkje nemen op de webstite of via de QR-code op de stikker, www.stichtingjarigejob.nl .

Alvast bedankt voor jouw donatie!

 

Ruime keuze uit feestelijke chocoladeletters en andere sinterklaasgeschenken

Ga jij dit jaar feestelijke chocoladeletters bestellen voor je werknemers of zakenrelaties? Bekijk dan eens het ruime assortiment op Topgeschenken.nl. Wat je ook uitkiest: je zorgt gegarandeerd voor een glimlach op iemands gezicht. Of je nu standaard chocoladeletters gaat bestellen of feestelijke chocoladeletters; een chocoladeletter is altijd een goed cadeau-idee.

Feestelijke chocoladeletters & meer

Naast chocoladeletters zijn er natuurlijk ook andere opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van sinterklaastaarten, jute zakjes met snoepgoed of laat wijn bezorgen met een sinterklaasetiket. Upload een brief van de Sint om er een leuke persoonlijke touch aan te geven.  

Chocoladeletters bestellen via een zakelijk account

Wanneer je een groot aantal chocoladeletters, sinterklaastaarten of andere sinterklaasgeschenken wilt bestellen, doe je dit heel gemakkelijk via een zakelijk account. Je maakt hiervoor één account aan waarop meerdere collega’s kunnen bestellen. Het verzenden van een grote bestelling naar verschillende adressen is heel gemakkelijk. Je kunt namelijk elk adressenbestand uploaden in je account. Alles wat je via dit account bestelt, komt bovendien op één verzamelfactuur. Dat is wel zo handig.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je een groot aantal chocoladeletters bestellen? Of wil je meerdere sinterklaastaarten of andere sinterklaasgeschenken bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wil je meer weten over kortingsmogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Met welke sinterklaasgeschenken ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verwennen: een chocoladeletter met logo, een van onze sinterklaastaarten of iets anders?