Offerte aanvragen | Inloggen

Content: Thee cadeau

Thee cadeau

In bepaalde landen heeft het drinken van thee een speciale betekenis. De Engelsen bespreken alle dagelijkse dingen onder het genot van een kop thee, aangevuld met een flinke scheut melk. De Japanners maken van het schenken van thee een hele ceremonie. De variatie die thee biedt, in smaken en soorten, maakt het niet alleen een lekker drankje. Het is ook nog eens een mooi relatiegeschenk.

Een passende smaak voor iedere gelegenheid

Met de verschillende soorten thee kun je bij Topgeschenken.nl altijd wel een thee pakket vinden dat past bij de ontvanger. Kies uit een thee cadeau met groene thee, fruitige thee, zwarte thee of een thee pakket met een bepaald thema. Voor iedere situatie en voor iedere smaak is er een leuk thee cadeau. Ook aan liefhebbers van een koud drankje kun je gewoon een thee pakket sturen. Alleen dan kies je voor een fruitige ijsthee in een glazen karaf. Topgeschenken.nl heeft een thee brievenbus cadeau. Deze kun je eenvoudig per post laten versturen. Met de boodschap die op dit thee cadeau is gedrukt, wens je de ontvanger beterschap of bijvoorbeeld een fijne verjaardag.

Altijd een verrassend relatiegeschenk

Wil je met een thee cadeau je waardering laten blijken aan je zakenrelaties kies dan voor een theepakket dat niet alleen thee bevat, maar ook nog eens leuke en bijpassende artikelen. Bijvoorbeeld een theezeef of papieren filters om de losse theeblaadjes eenvoudig in het gekookte water te kunnen laten trekken. Een lekker chocolaatje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Of kijk eens naar de fruitkist met allerlei soorten fruit en bijpassende groene thee. De thee kan per kopje of per pot gezet worden. Zo kan een hele afdeling genieten van jouw relatiegeschenk.

Bestel eenvoudig online een theepakket

Wil je het theepakket laten bezorgen? Dat is uiteraard mogelijk. Kies voor een brievenbuspakket zodat de thee zeker op de gewenste dag bij de ontvanger op de mat ligt. Natuurlijk kun je het thee cadeau ook op je eigen adres laten bezorgen, zodat je het relatiegeschenk persoonlijk kunt overhandigen. In dat geval hoef je geen kaartje online in te vullen waaruit blijkt dat jij de afzender bent. Maar dat kan natuurlijk wel. Of je voegt een persoonlijke brief bij. Geef tijdens het bestellen niet alleen het bezorgadres op, maar ook de datum dat je de bestelling afgeleverd wilt hebben. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat je theecadeau op het juiste moment op de juiste plaats bezorgd wordt.