Duurzame Kerst

Duurzame kerstcadeaus

Bij Topgeschenken.nl heb je een ruime keuze in duurzame kerstgeschenken. Dit maakt niet alleen dat je indruk kunt maken op je personeel, klanten en zakelijke relaties, maar ook dat je het kerstcadeau af kunt stemmen aan de personen waar je het aan geeft. Voor iedereen is er wel wat naar wens. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat al je contacten zich gezien en gewaardeerd voelen. Een mooie intentie om de feestdagen in te gaan, het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te kunnen beginnen.

Kerstgeschenken met een duurzaam tintje

Wanneer je als bedrijf duurzaamheid wilt uitstralen, dan zullen veel van je personeelsleden, klanten en zakelijke relaties dezelfde intentie hebben. Toch is iedereen verschillend. De ene persoon zal blij worden van een biologische fles wijn of bier. Een ander zal blij worden van chocolade, een boompje of een heerlijk beauty pakket. Waar je ook voor kiest, onze duurzame kerstcadeaus zijn een echte aanraders en zijn perfect om van te kunnen genieten. Wil je echt een cadeau in kerstsferen kiezen? Ga dan voor ons kerstboompje met bijpassende kerstballen. Er is geen betere manier om iemand een fijne kerst toe te wensen!

Bij kerst denken we graag aan de toekomst

Tijdens de donkere dagen voor kerst gaan we vaak met elkaar binnen zitten, lekker op de bank of gezellig aan tafel. Gesprekken over het afgelopen jaar zullen plaats vinden. De ervaringen op het werk zullen dan ook zeker een gespreksonderwerp zijn. Ook kijken velen naar het nieuwe jaar. De ontwikkelingen die plaats zullen vinden, maar ook wat we zelf kunnen doen om voor een mooie toekomst te zorgen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de volgende generaties. Daarom kun je ook kiezen voor een kerstboompje of een van onze andere boompjes. Voor elk boompje dat we verkopen gaat er € 0,50 naar het goede doel ‘Just Diggit’ dat zich inzet voor een groenere leefomgeving. Daarnaast hebben we onder andere ook Fairtrade chocolade van Tony Chocolonely.

Eenvoudig je kerstcadeaus laten bezorgen

Duurzaamheid betekent ook dat je je personeelsleden die extern werken, klanten en zakelijke contacten niet onnodig naar de werklocatie laat rijden. Daarom kun je eenvoudig online je kerstcadeaus kopen en versturen. Daarbij is het natuurlijk mogelijk om je kerstgeschenk een persoonlijk tintje te geven. Dit kan door middel van een kaartje dat je bij je bestelling kunt meesturen. Natuurlijk helpen we je graag met het maken van een passende keuze en plaatsen van je bestelling. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice via 088 110 80 50 of via [email protected].

Lees meer
Kerst assortiment

Kerst assortiment

0,00
Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2024
Bestel