Koningsdag gebak

Petit fours Koningsdag

Petit fours Koningsdag

2,75
Met deze petit fours deel je wat vrolijkheid uit deze Koningsdag. Een smakelijke traktatie voor thuis of op een te gek Koningsdagfeestje!
Bestel
Marsepeintaart KoningsdagMarsepeintaart Koningsdag

Marsepeintaart Koningsdag

Vanaf
31,95
Wens familie of vrienden een fijne Koningsdag met deze heerlijke marsepeintaart! Gevuld met luchtige cake, jam en echte slagroom. De marsepeintaart is afgetopt met lekkere crème en luxe chocolaatjes.
Bestel
Marsepein fototaart luxe oranje

Marsepein fototaart luxe oranje

Vanaf
31,95
Verkrijgbaar van 10 tot 40 personen.

Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag oranje marsepein. Afgemaakt met uw eigen foto of logo.
Bestel
Marsepeintaart luxe oranje

Marsepeintaart luxe oranje

Vanaf
26,95
Luchtige cake met een smaakvolle vulling. Bedekt met een heerlijke laag marsepein. Topping van crème, fruit en chocolade galettes.
Bestel

Koningsdag: vier het met ons heerlijke gebak!

Ben je op zoek naar heerlijk gebak voor Koningsdag? Zoek dan niet verder. In onze webshop vind je een gevarieerd assortiment met koningstaarten die perfect passen bij deze feestelijke gelegenheid. Ons gebak komt van lokale bakkers, waardoor deze van hoogwaardige kwaliteit zijn en gemaakt met de beste ingrediënten. Ontdek ons Koningsdag gebak en laat je verleiden.

Oranje tompoucen: de iconische Koningsdag traktatie

Tompoucen en Koningsdag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als je het ons vraagt. Het is één van de meest iconische gebakjes op deze feestelijke dag. En een ware traktatie voor iedere zoetekauw! Bestel onze oranje tompoucen of Koningsdag tompoucen eenvoudig online en voorkom dat je misgrijpt bij de lokale bakker op deze drukke dag. Onze oranje tompoucen worden door de lokale bakker bereid, waardoor je gegarandeerd dezelfde kwaliteit krijgt als dat je gewend bent. Het enige verschil is dat je niet in een lange rij hoeft te staan.

Trakteer je gasten of collega’s op een heerlijke Koningsdagtaart

Vier Koningsdag in stijl met een feestelijke Koningsdagtaart van onze lokale bakkers. Onze Koningsdagtaarten zijn ideaal om te delen met vrienden, familie of collega’s. Kies voor een prachtig versierde oranje themataart of ga voor een luxe oranje marsepeintaart voor een onvergetelijke smaakbeleving. Een oranje marsepein fototaart met je eigen afbeelding behoort ook tot de mogelijkheden. En het beste van alles? Onze lokale bakkers bereiden de taarten met al hun liefde en vakmanschap, dus je bent verzekerd van dezelfde kwaliteit als altijd. Bestel nu en maak er een onvergetelijke Koningsdag van!

Feestelijke Koningsdag petit fours voor iedereen!

Vergeet tot slot onze Koningsdag petit fours niet! Deze kleine gebakjes zijn een ideale feestelijke traktatie en geschikt voor iedereen! Ook voor kinderen, dankzij hun kleine formaat. Ze zijn versierd met de kleuren van de Nederlandse vlag en gevuld met heerlijke banketbakkersroom. Onze petit fours zijn niet alleen geschikt als een lekkere traktatie voor thuis, maar ook om uit te delen aan je collega’s, op school of aan vrienden. Bestel ze nu en geniet van onze petit fours van jouw lokale bakker.

Lees meer