Petit fours

Petit fours 9 stuks

Petit fours 9 stuks

21,95
Deze prachtige traktatie is perfect om uit te delen op je werk of gewoon heerlijk voor thuis om iets te vieren. Verkrijgbaar per 9 stuks
Bestel
Petit fours met logo 9 stuks

Petit fours met logo 9 stuks

24,95
De luchtige cake met jam en slagroom zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Verkrijgbaar vanaf 9 stuks.
Bestel
Petit fours blauw met logo 9 stuks

Petit fours blauw met logo 9 stuks

24,95
Verras uw relaties of gasten met deze prachtige kleine blauwe gebakjes voorzien van uw foto of bedrijfslogo. Bijzonder geschikt om uit te delen bij een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag.
Bestel
Petit fours groen met logo 9 stuks

Petit fours groen met logo 9 stuks

24,95
Verras uw relaties of gasten met deze prachtige kleine groene gebakjes voorzien van uw foto of bedrijfslogo. Bijzonder geschikt om uit te delen bij een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag. Verkrijgbaar per 9 stuks
Bestel
Petit fours oranje met logo 9 stuks

Petit fours oranje met logo 9 stuks

24,95
Verras uw relaties of gasten met deze prachtige kleine oranje gebakjes voorzien van uw foto of bedrijfslogo. Bijzonder geschikt om uit te delen bij een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag. Verkrijgbaar per 9 stuks
Bestel
Petit fours rood met logo 9 stuks

Petit fours rood met logo 9 stuks

24,95
Verras uw relaties of gasten met deze prachtige kleine rode gebakjes voorzien van uw foto of bedrijfslogo. Bijzonder geschikt om uit te delen bij een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag. Verkrijgbaar per 9 stuks
Bestel
Petit fours roze met logo 9 stuks

Petit fours roze met logo 9 stuks

24,95
Verras uw relaties of gasten met deze prachtige kleine roze gebakjes voorzien van uw foto of bedrijfslogo. Bijzonder geschikt om uit te delen bij een bedrijfsuitje, jubileum of verjaardag. Verkrijgbaar per 9 stuks
Bestel

Petit fours bestellen

Wie kent er niet die schattige kleine gebakjes, petit fours genaamd, die je in een hap verorbert. Ze zijn passend en lekker bij elke gelegenheid. Van verjaardagsparty, huwelijksfeest tot jubileum. Heb je bijvoorbeeld een feestelijke opening van een nieuwe zaak, ook dan springen deze petit fours onmiddellijk in het oog.

Wil je deze schattige petit fours bestellen voor jouw volgende speciale gelegenheid? Ontdek het assortiment en personaliseer ze met je eigen foto's of logo op Toptaarten.nl! Laat je gasten verrassen en genieten: bestel nu!

Petit fours met logo of foto

Open je je nieuwe zaak, bestel dan bij Toptaarten.nl je eigen persoonlijke petit four gebak met je eigen logo of foto. Ze zorgen niet alleen voor een lekkere versnapering, maar iedereen zal nog lang spreken over deze originele aanpak bij je feest. Of je nu een bedrijfsopening, een jubileum of andere speciale gelegenheid viert: Toptaarten.nl biedt de perfecte mogelijkheid om je eigen persoonlijke petit fours te bestellen. Compleet met eigen logo of foto. Deze kleine lekkernijen zijn niet alleen een genot om op te eten, maar ze vormen ook een opvallende en originele toevoeging aan elk feest of evenement. Weet jij al welk logo of wiens foto je op de petit fours wilt bestellen?

Feestelijke petit fours

Die kleine petit fours ogen altijd feestelijk en zijn bovendien een lekkere traktatie voor elke gelegenheid. Vier je je verjaardag of een promotie en wil je de collega's op het werk verrassen? Deze luchtige cakejes met slagroom en jam, bedekt met marsepein in diverse kleuren zijn de ideale oplossing. Ze zorgen door hun vrolijke kleurtjes voor een feestelijke vibe. Succes verzekerd!

Gender reveal

Ben je zwanger en op zoek naar een leuke manier voor een gender reveal? Kleurrijke, gepersonaliseerde petit fours zijn hiervoor zeker een originele oplossing. Ben je in blijde verwachting en op zoek naar een unieke manier om het geslacht van je baby bekend te maken? Kijk dan niet verder dan onze kleurrijke en gepersonaliseerde petit fours! Deze heerlijke gebakjes zijn een originele oplossing voor een gender reveal party. Deze petit fours bieden een speelse en smakelijke manier om het grote nieuws aan vrienden en familie te onthullen. De vrolijke kleuren en de optie om ze te personaliseren maken ze ideaal voor dit speciale moment!

Overtuigd? Bestellen dan maar

Je petit fours kun je snel en eenvoudig bestellen bij Toptaarten.nl en laten bezorgen. Omdat ruim 160 bakkers aangesloten zijn bij Toptaarten.nl is er altijd wel eentje in je buurt. Je bestelling wordt ambachtelijk gemaakt en wordt dus ook vers bij je bezorgd. Wil je een jarige verrassen, iemand bedanken of gewoon een fijne attentie laten bezorgen? Ook dat kan! Ben je overtuigd? Bestel dan nu je petit fours op Toptaarten.nl en maak je feest compleet!

Petit fours bestellen doe je online

Maak online een keuze uit het assortiment en je kunt je petit fours bestellen. Personaliseer ze met een foto of kies uit de leuke beschikbare kleurtjes. Een lief gebaar naar de ontvanger is gemaakt in drie stappen. Je kiest de gewenste petit fours, voegt een kaartje toe met een persoonlijke boodschap en vult de bezorggegevens in. Nu nog betalen en je kleine attentie wordt op het gewenste moment geleverd.

Petit fours bezorgen in heel Nederland

Je petit fours worden op ieder gewenst ogenblik en bovendien op ieder adres binnen Nederland bezorgd. Wil je je bestelling de volgende dag laten bezorgen zorg dan zeker dat je voor 17.00 uur bestelt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere datum. De bakkers proberen ook telkens de bestelling te bezorgen voor 12 uur.

Lees meer