Bezorging binnen 24 uur

Bestellen in slechts 3 stappen

Topkwaliteit tegen eerlijke prijs

Achteraf betalen, ook zakelijk

Sinterklaas

Ruime keuze uit chocoladeletters met logo en andere sinterklaasgeschenken

Ga jij dit jaar chocoladeletters met logo van jouw bedrijf bestellen voor je werknemers of zakenrelaties? Bekijk dan eens het ruime assortiment op Topgeschenken.nl. Wat je ook uitkiest: je zorgt gegarandeerd voor een glimlach op iemands gezicht. Of je nu standaard chocoladeletters gaat bestellen of elke collega een chocoladeletter met logo van het bedrijf geeft; een chocoladeletter is altijd een goed cadeau-idee.

Chocoladeletters met logo & meer

Naast chocoladeletters zijn er natuurlijk ook andere opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van sinterklaastaarten, jute zakjes met snoepgoed, sinterklaas brownies per post of laat wijn bezorgen met een sinterklaasetiket. Upload een brief van de Sint om er een leuke persoonlijke touch aan te geven.  

Chocoladeletters met logo bestellen via een zakelijk account

Wanneer je een groot aantal chocoladeletters, sinterklaastaarten of andere sinterklaasgeschenken met logo wilt bestellen, doe je dit heel gemakkelijk via een zakelijk account. Je maakt hiervoor één account aan waarop meerdere collega’s kunnen bestellen. Het verzenden van een grote bestelling naar verschillende adressen is heel gemakkelijk. Je kunt namelijk elk adressenbestand uploaden in je account. Alles wat je via dit account bestelt, komt bovendien op één verzamelfactuur. Dat is wel zo handig.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je een groot aantal chocoladeletters bestellen? Of wil je meerdere sinterklaastaarten of andere sinterklaasgeschenken bestellen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wil je meer weten over kortings- of personalisatiemogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 088 - 110 80 88 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Met welke sinterklaasgeschenken ga jij jouw werknemers of zakenrelaties verwennen: een chocoladeletter met logo, een van onze sinterklaastaarten of iets anders?

Lees meer
Sinterklaastaart

Sinterklaastaart

Vanaf
19,22
Verkrijgbaar van 10 tot 45 personen.

Heerlijk luchtige cake met een smaakvolle vulling in combinatie met jam. Zijkanten afgewerkt met amandel schaafsel of nougatine nootjes. Topping van slagroom, chocolade galettes en heerlijk fruit.
Bestel
Petit fours Sinterklaas

Petit fours Sinterklaas

2,20
Heerlijke feestelijke petit fours! Verkrijgbaar vanaf 10 stuks.
Bestel
Boeket Naomi met Sinterklaas reep

Boeket Naomi met Sinterklaas reep

Vanaf
21,97
Wil je iemand verrassen met bloemen van het seizoen met een chocoladereep? Met dit boeket creëer je zo een herfstsfeer in huis! De combinatie van de prachtige oranje nutans (speldekussen) met oranje rozen maken dit tot een sfeervolle verrassing.
Bestel
Boeket Laurie met Sinterklaas reep

Boeket Laurie met Sinterklaas reep

Vanaf
21,06
Wie ga jij verrassen met dit plukboeket tijdens Sinterklaas? Een los gebonden boeket met verschillende mooie kleurtinten. Alsof je de bloemen zo vers van het veld geplukt hebt!

Opties:

Bestel
Boeket Chloe met Sinterklaas reep

Boeket Chloe met Sinterklaas reep

Vanaf
36,65
Wow! Met dit extra grote boeket met chocolade reep kan het niet anders dan dat de ontvanger overdonderd zal zijn! Dit rijkelijk gevulde boeket brengt kleur en warmte in elke huiskamer.
Bestel