Top 5 kerstgeschenken

Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij onze top 5 populairste kerstgeschenken voor je op een rijtje gezet. Waar verras jij je collega's, werknemers of relatie mee?

Zeker weten dat je medewerkers of relaties een gezellige kerstborrel hebben dit jaar? Verras ze dan met dit kerstborrelpakket. Geschikt om gezamenlijk van te genieten tijdens een (online) kerstviering. Het pakket wordt bezorgd door de brievenbus, een leuke verrassing op de deurmat!

Met deze gouden chocolade kerstboom verras je jouw medewerkers op een feestelijke manier. Laat ze genieten van deze heerlijke melkchocolade met knapperige discodip en crispy balletjes bovenop. Leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven!

Schenk jouw medewerkers, collega's of relaties dit jaar dit extra luxe kerstpakket, geleverd in een elzenhouten kistje. Dit geschenk is zorgvuldig samengesteld om voor de echte kerstbeleving te zorgen.

De combinatie tussen melkchocolade en de smaak van glühwein zorgt voor een heerlijke combinatie. In de kern van de reep vind je een kerstboom die je in de boom kunt hangen of lekker op te eten. Deze chocolade is 100% fairtrade.

Een kerststol, wie houdt er niet van? Deze heerlijke stol is op ambachtelijke wijze bereid en gevuld met amandelspijs. Dit smakelijke kerstbrood mag dan ook niet ontbreken bij een kerstviering, groot of klein. Leuk weetje! Deze kerststol is gemaakt door onze lokale bakker Jongeneel in Nieuw Vennep.