Top 5 sintgeschenken

Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij onze top 5 populairste sintgeschenken voor je op een rijtje gezet. Waar verras jij je collega's, werknemers of relatie mee? 

Maak de sinterklaasviering op kantoor compleet met deze heerlijke Sinterklaas slagroomtaart. De taart is door de regionale bakker op ambachtelijke wijze bereid en met liefde bezorgd.

 

 

Een kleinigheidje waar niet alleen de ontvanger blij van wordt, ook het thuisfront kan meegenieten. Verras je collega's, werknemers of relaties met dit heerlijke sinterklaasgeschenk.

 

 

 

 

 

 

Deze sierlijke chocoladeletter is een heerlijk sinterklaasgeschenk! De letter is gemaakt van Belgische chocolade. Voeg een donatie van € 1,- toe aan jouw chocoladeletter em steun hiermee Stichting Jarige Job. 

 

Deze snoeppot met strooigoed is niet alleen leuk om te schenken, hij is ook perfect geschikt om bij de koffiehoek neer te zetten!

... krijgt lekkers! De sinterklaasreep is gemaakt van melkchocolade en is verpakt in een transparante verpakking met lint. Wie verras jij in de decembermaand met deze vrolijke reep?