Tulpen

Tulpen

Tulpen

0,00
Verkrijgbaar vanaf januari 2024.
Bestel

Ons tulpenassortiment is momenteel niet verkrijgbaar. Neem een kijkje op onze homepage voor het huidige assortiment.  

Tulpen bestellen en laten bezorgen

Wil jij je interieur wat kleur geven en opvrolijken? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Kies dan voor een gezellig tulpenboeket van Topbloemen.nl. In de periode van januari tot en met maart bestel je bij ons prachtige tulpen en laat je deze op ieder gewenst adres in Nederland bezorgen. Wie ga jij verrassen met een prachtig boeket tulpen?

Wanneer is het tulpen-seizoen?

Het bloeiseizoen van tulpen loopt ongeveer in de maanden april en mei. Dit is de periode dat je de velden vol ziet staan met prachtige kleurrijke tulpen. Bij Topbloemen.nl is het tulpen-seizoen in de maanden januari t/m maart. In deze periode kun je tulpen bestellen en laten bezorgen. Dit komt doordat de tulpenbollen gedurende het jaar in de kassen uitgroeien tot mooie bloemen. Bestel een prachtig boeket tulpen vanaf januari op onze website.

Houdbaarheid van tulpen

De houdbaarheid van tulpen hangt af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van de bloemen en hoe ze zijn verzorgd. Maar als je ervoor zorgt dat de tulpen voldoende water krijgen en ze regelmatig snijdt, zullen ze een lange tijd mooi blijven. En als je het boeket tulpen in een vaas zet, kun je de houdbaarheid nog verlengen door het water regelmatig te verversen en eventueel een bloemvoedingsmiddel toe te voegen. Wanneer je tulpen bestelt bij Topbloemen.nl, profiteer je altijd van 7-dagen-versgarantie.

Betekenis van tulpen

Tulpen zijn ook een populaire bloem vanwege de betekenis die ze hebben. Ze staan meestal symbool voor liefde en verlangen en worden daarom vaak gegeven als cadeau aan een geliefde. Maar tulpen kunnen ook andere betekenissen hebben, afhankelijk van de kleur. Zo symboliseren rode tulpen bijvoorbeeld passie en liefde, terwijl gele tulpen bedoeld zijn om iemand op te vrolijken. Dus als je op zoek bent naar een manier om iemand iets speciaals te geven, zijn tulpen een geweldige keuze. Er zijn verschillende gekleurde tulpen in een boeket. Deze kleuren kun je vinden in een boeket tulpen:

  • Geel
  • Roze
  • Rood
  • Wit
  • Oranje

Een prachtig tulpenboeket: ontdek ons assortiment

Naast ons mooie assortiment tulpenboeketten, vind je bij Topbloemen.nl ook een groot aanbod aan:

 Zo kun je dus het hele jaar door een boeket bestellen bij Topbloemen.nl!

Online tulpen bestellen bij Topbloemen.nl

Online tulpen bestellen en laten bezorgen is heel eenvoudig bij Topbloemen.nl. Kies het gewenste tulpenboeket en selecteer het gewenste formaat. Vervolgens heb je ook de keuze om bij je tulpen een glazen vaas te bestellen. En doe je de tulpen cadeau? Voeg er dan een kaartje aan toe met een persoonlijke boodschap. Wel zo leuk voor de ontvanger. Bestel vandaag nog jouw favoriete tulpenboeket en laat ze bezorgen waar je maar wilt.

Ben je benieuwd naar onze service? Of zou je graag tulpen online willen bestellen en laten bezorgen maar kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt hiervoor direct bellen naar 088 - 110 8000. Dan vertellen we je graag alles over het kopen van een boeket tulpen.

Lees meer