Wenskaarten

Wenskaarten Verjaardag vrolijk

Wenskaarten Verjaardag vrolijk

19,95
Dit leuke pakket bestaat uit 8 verjaardagskaarten van hoogwaardige kwaliteit.
Bestel
Wenskaarten Rouw

Wenskaarten Rouw

19,95
Dit pakket bestaat uit 8 stijlvolle rouwkaarten.
Bestel
Wenskaarten Huwelijk

Wenskaarten Huwelijk

19,95
Dit leuke pakket bestaat uit 8 huwelijkskaarten van hoogwaardige kwaliteit.
Bestel

Wenskaarten bezorgen

Vind je het belangrijk een goede relatie met je klanten te hebben? Dan wil je ook bij feestelijke gelegenheden een persoonlijke boodschap sturen. Dat hoeft niet altijd in de vorm van een relatiegeschenk te zijn. Ook een wenskaart wordt vaak gewaardeerd. Kies bij Topgeschenken.nl uit een wenskaartenpakket met een inhoud die past bij verschillende gelegenheden.

Een uitgebreid assortiment

Misschien stuur je standaard een verjaardagskaart naar je jarige medewerkers. Dan komt een pakket wenskaarten waarmee je de felicitaties van alle collega's overbrengt, goed van pas. Maar er zijn natuurlijk nog meer situaties waarop je een wenskaart wilt sturen. Om ervoor te zorgen dat je op ieder moment een voorraad wensenkaarten hebt, bestel je bij Topgeschenken.nl jouw favoriete wenskaarten gemakkelijk online. Je kiest voor een pakket dat geschikt is om iemand beterschap te wensen. Of je bestelt een pakket wenskaarten voor verjaardagen en huwelijken. Ook rouwkaarten zijn in pakketvorm bij Topgeschenken.nl verkrijgbaar. Je hoeft dus niet meer de deur uit om een kaart te kopen als je een set wenskaarten van Topgeschenken.nl in huis hebt.

Hoge kwaliteit wenskaarten

De wenskaarten in het wenskaartenpakket zijn van hoge kwaliteit. De afbeeldingen zijn heldere foto's en er zijn geen dubbele afbeeldingen in een pakket. De kaarten kun je openklappen zodat er ook voldoende ruimte is om een persoonlijke boodschap te schrijven. Bovendien zijn de wenskaarten voorzien van een gekleurde envelop die past bij de betreffende kaart. Uiteraard zijn de kaarten op brievenbusformaat zodat ze altijd eenvoudig bezorgd kunnen worden.

Laat de wenskaarten bezorgen door Topgeschenken.nl

Het wenskaarten bestellen bij Topgeschenken.nl doe je snel een gemakkelijk. Houd er wel rekening mee dat je de wenskaarten in een pakket krijgt. Het is bedoeld om het jezelf gemakkelijk te maken en te zorgen dat je altijd een paar wenskaarten op voorraad hebt. Je kiest hieruit een kaart die bij de situatie past en voorziet deze van een persoonlijke tekst, voordat je de kaart naar de ontvanger stuurt.

Selecteer op de website van Topgeschenken.nl het wenskaarten pakket van je voorkeur. Geef daarna het adres op waar het pakket afgeleverd moet worden. Dat kan je huisadres zijn, maar ook je zakelijke adres. Vervolgens geef je de datum aan dat je de wenskaarten wilt ontvangen. Heb je met spoed de wenskaarten nodig, bijvoorbeeld de rouwkaarten? Bestel je vóór 17:00, dan verzenden wij dezelfde dag nog (m.u.v. zondag).

Lees meer