Offerte aanvragen | Inloggen

Content: champagne


Meet the Moët & Chandon Brut Family


Vanaf 29,95

(24,75 ex BTW)


Moët & Chandon Brut is een uitstekende champagne afkomstig van het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld. De Impérial Brut is van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl. Geef een kleinigheidje met de Moët & Chandon Brut 375ml of pak juist flink uit met de Magnum! Of kies je voor luxe genieten met de standaard Moët & Chandon Brut van 750ml


Met de champagnes uit de Moët & Chandon Brut Family als geschenk in een fraaie geschenkverpakking, zit je altijd goed!

Luxe champagne bestellen voor je zakenrelatie of collega

Bij een feestelijke en bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk champagne, maar waar kun je die eenvoudig bestellen? Dat doe je bij Topgeschenken.nl. Hier heb je namelijk een ruime keuze aan diverse champagnes die je kunt kopen en laten bezorgen bij zakenrelaties of medewerkers thuis. De één drinkt graag brut, terwijl een ander kan genieten van een glaasje Moët. Aan iedereen wordt gedacht bij Topgeschenken.nl. In het ruime assortiment kun je namelijk champagne van veel verschillende merken kopen, desgewenst in een luxe geschenkverpakking. Kies een van de flessen champagne uit en laat deze bezorgen, zodat je samen met je zakenrelatie of collega kunt proosten op bijvoorbeeld een nieuwe samenwerking of een promotie.

Meerdere flessen champagne als een giftset bestellen

Het krijgen van een fles champagne is natuurlijk al een feest op zich. Maar het kan nog feestelijker! Laat bijvoorbeeld een champagne giftset bezorgen. Dit geschenk is een extra luxe cadeau voor bijzondere gelegenheden. Pak bijvoorbeeld eens lekker uit door een champagne giftset met verschillende soorten champagne in één luxe cadeauverpakking te kopen. Zo tover je een fles champagne om tot een bijzonder geschenk voor bijvoorbeeld een promotie, jubileum, nieuwe samenwerking of andere gebeurtenis op het werk die niet iedere dag plaatsvindt. Want daar hoort natuurlijk een glaasje bubbels bij om mee te proosten. Ben je niet zo’n fan van champagne en zoek je een ander geschikt cadeau dat je kunt kopen en laten bezorgen? Geen probleem! Je kunt namelijk ook een heerlijk bierpakket bestellen of een van onze andere relatiegeschenken kiezen.

Personaliseer het etiket

Bij Topgeschenken.nl kun je de champagne ook een extra persoonlijke touch geven. Dit doe je door zelf een etiket of foto uit te kiezen. Veel bedrijven kiezen er ook voor om een bedrijfslogo te laten drukken op het etiket. Bestel er een giftbox met glazen bij, zodat jouw collega’s of zakenrelaties direct kunnen proosten met hun gekregen champagne.

Ontdek de voordelen van een zakelijk account

Wanneer je regelmatig champagne wilt bestellen voor je zakenrelaties of collega’s, maak je het jezelf een stuk gemakkelijk als je een zakelijk account aanmaakt. Via dit account kun je namelijk direct op rekening kopen en kun je de champagne of andere geschenken met meerdere bestellers (collega’s) op één account bestellen. Je hebt daarnaast inzicht in eerdere bestellingen en er wordt automatisch een adresboek opgeslagen, waardoor herhaalbestellingen zo gemaakt zijn. Bovendien kan je naast champagne ook nog andere geschenken bestellen, zelfs voor meerdere personen op verschillende adressen. En dat allemaal met één verzamelfactuur. Heb je vragen over het zakelijke account? Of wil je informeren naar de kortings- of personalisatiemogelijkheden als je champagne gaat bestellen? Neem dan contact op met ons salesteam via 088 - 110 80 88.